Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz így tölteni a Valentin napot?
Figyelt kérdés
Van férjem, de dolgozik éjszaka. Körmöt lakkozok, bonbont eszek és masztizni fogok. Más mit csinál ma ha dolgozik a párja?2021. febr. 14. 21:05
1/9 anonim válasza:
Nekem nincs párom, de a köröm lakkozás kivételével ugyan ez a program. Miért nem masztizunk együtt? :DD 24/f
2/9 anonim válasza:
Mi nem ünnepeltük idén. Nem mindig szoktuk. Most rosszul volt a barátom. Csak sétáltunk egyet a friss levegőn.
4/9 anonim válasza:
Hidegen hagynak a hasonló ünnepek, nem azért leszek valakivel kedvesebb, mert ünnepnap van. Ha ehhez volt kedved, miért ne?
5/9 anonim válasza:
Nekem a paromnak megvan, meg amugy sem annyira erdekli a szex, szoval asszem megvarom amig elalszik, aztan valentinozok egyedul. That's life 😀
6/9 anonim válasza:
Dolgozik... mert pénzt szeretne (vagy mert kell) keresni, mi ebben a gáz??? Az lenne nagyobb gáz ha nem dolgozna semmit és lopná a napot, céltalanul, ambíciók nélkül lődörögve az életben. Majd megünneplitek kettesben amikor nem dolgozik ez van.
7/9 anonim válasza:
Én nyontatót javítok a barátommal és hallgatom, ahogy a szomszéd szobában szexel a lakótársa.
Boldog valentint mindenkinek :D
8/9 anonim válasza:
Engem nem Valentinnak hívnak, szóval mi nem szoktuk ünnepelni a párommal.
9/9 anonim válasza:
En is igy unnepeltem. Bonbon helyett valentin nap sutivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!