Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két ember tetszik egymásnak,hasonló,magas intellektuális szinten vannak,jókat beszélgetnek,mélyek az érzéseik,a szex is jól működik,akkor az a két ember miért nem egy pár? Hol talál manapság ilyen szintű azonosságot két ember? Komolyan...
Fűzni nem akarom.
Nem értem,miért nem kellek neki.
"6-os.
Köszönöm!
Le tudtál szűrni valamilyen tanulságot a dologból?
Nagyon megszenvedted?"
Nem volt olyan vészes, de igen, fájt nagyon. Mi a tanulság? Nem szabad egy lánynál leakadni, ha nagyon jól kijössz vele. Én másfél évig semmilyen más csajjal nem foglalkoztam, mert hát ott van ő, jól éreztük magunkat (no szex), csomó lehetőséget kihagytam.
6-os.
Köszönöm,hogy megosztottad velem/velünk.
Egyfelől lehet, hogy a pasi (még - vagy egyáltalán) nem akar lehorgonyozni, nem akar a friends with benefit-nél komolyabb, elköteleződős kapcsolatot, mert tudja, hogy akár minden este találhatna magának új partnert. Vagy úgy érzi, egy komoly kapcsolat (legalábbis most) nem hiányzik az életéből.
Másfelől 10 évvel idősebb vagy nála, nem biztos, hogy ez hosszabb távon előny. Ha ő 45 évesen akar majd gyereket, mert most még nem érett rá, te akkor 55 leszel...
Szóval - sok oka lehet. Törődj bele és lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!