Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két ember tetszik egymásnak,hasonló,magas intellektuális szinten vannak,jókat beszélgetnek,mélyek az érzéseik,a szex is jól működik,akkor az a két ember miért nem egy pár? Hol talál manapság ilyen szintű azonosságot két ember? Komolyan...
6os vagyok
Egyetemen ismerkedtünk meg, csoporttarsam volt. Eleinte csak tananyagról meg ilyenekről dumáltunk, utána közös barátaink lettek, tulajdonképpen egy kisebb bandában voltunk. Naponta találkoztunk, buliztunk. Eleinte élveztem, mennyire egy hullámhosszon vagyunk, mennyire sok közös érdeklődési pontunk van. Mire ráeszméltem, milyen nagyszerű lány, már késő volt. Gyenge pillanataimban még azt is beismertem neki, hogy halálosan szerelmes vagyok belé, szegény azt se tudta mit reagáljon, de ez már semmit nem ért.
Nem adtam tudtára.Nem akartam a szerelmét kierőszakolni.
Adott volt a helyzet a komoly kapcsolathoz.Vagy a valamilyen szintű kapcsolathoz.
Én 38,ő 28.
6-os.
Köszönöm!
Le tudtál szűrni valamilyen tanulságot a dologból?
Nagyon megszenvedted?
Köszönöm!
Picit bővebben?
Nő vagyok és férfiről van szó.
Azt hiszem,hogy nem fogom megdicsérni a cickóit.:)
Nem bántásból írom.Köszönöm a válaszodat!
Tudja,hogy szeretem.Tudja,hogy szeretnék vele lenni.De ő úgy látszik nem.Nem mond semmit,hogy mi van benne.Csak távolodik.
Sokat dicsértem mindenét.EQ,IQ,külső,belső.Tisztában van vele,hogy odáig vagyok érte.Úgy tűnik,semmit nem akar tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!