Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Káros a félbehagyott maszturbá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Káros a félbehagyott maszturbálás?

Figyelt kérdés
Akár egészségügyileg, akár lelkileg, akár úgy, hogy később nehezebb vagy rosszabb lesz miatt a szex.

2021. febr. 13. 23:48
 1/10 anonim ***** válasza:
17%
az,meg értelmetlen...
2021. febr. 13. 23:49
 2/10 anonim ***** válasza:
86%

én szexel is voltam így, amikor a gyerek benyit, 2 másodperc alatt közömbös képpel nézni a TV-t....konkrétan napokig fájt, hogy akkor abbamaradt, nem csak lelkileg.

szerintem testileg is pár napig is kellemetlen lehet. a párom is így volt, neki is görcsölt utána.

szóval helytelenül: Hagyd abba!

Helyesen: Fejezd be! :-D

2021. febr. 13. 23:59
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Egészségügyileg nem valószínű hogy káros lenne.
2021. febr. 14. 00:03
 4/10 anonim ***** válasza:
86%

2

Ajtó bezár, 20 percet meg kibír a gyerek.

2021. febr. 14. 00:03
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
azóta zárjuk:)
2021. febr. 14. 00:06
 6/10 Aladdin21 ***** válasza:
66%
Olyankor mindig meg hal egy kisboci :(
2021. febr. 14. 00:19
 7/10 anonim ***** válasza:
88%
A szervezet valahogy akkor is felszívja, eltűnteti, és más úton üríti a felesleget, nem fogsz odalenn 2ecivel végletekig telni és kidurrani. Ezt onnan tudni, hogy egyéb (fizikai és pszichológiai) problémák miatt simán előfordul, hogy valaki évtizedekig nem tud üríteni, és nem lesz belőle baja.
2021. febr. 14. 00:20
 8/10 anonim ***** válasza:
90%
én rengetegszer hagytam félbe, mert nem akarok olyan sűrűn kielégülni, mint amilyen sűrűn jól esni élvezni a masztit. semmi bajom.
2021. febr. 14. 00:20
 9/10 anonim ***** válasza:
73%

Egészségügyileg semmi bajod nem lesz. A szexre semmilyen hatással nincs később, mindenki maszturbál, tinikorában amikor csak tudja, s látod azért mindenkinek megy utána.

Egyetlen kockázati tényező lehet, ha túl sokáig merev (órákon át) akkor vérpangás alakulhat ki, "harangpénisz" de az csak átmeneti állapot amikor a vér nem tud távozni átmenetileg.

2021. febr. 14. 02:34
 10/10 anonim ***** válasza:
#9 a harangpénisz a sejtközi folyadék pangásából alakul ki a nyomás hatására (rövid ideig tartó maszturbációval is előidézhető)
2021. febr. 14. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!