Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig jobb erzes a maszturbalas mint a szex?
6 partnerem volt eddig, azok kozul egyikkel se volt jo a szex csak kb az elso 3 alkalom amikor meg van az izgalom, az ujdonsag ereje...sokszor el se megyek, csak ha magamnak csinalom kizarolag akkor de neha a partner akivel vagyok akadalyoz benne(kiszaradok es nem tudom magam kielegiteni)
Keressek uj partnert vagy ez mindenkivel ilyen?
Keress egy olyan partnert, aki a te élvezeteddel is törődik, nem csak a sajátjával. Jó érzés a maszti is, de nem hasonlítható a jó szexhez. :)
És fontos, hogy kommunkálj, mondd el nekem hogyan jó, figyeljetek egymás reakciójára. :)
24L
Kifogtál 6 önző kis pöcsöt.
Majd ha egy figyelmes, önzetles férfi alaposan megbasz a méretes farkàval akkor rájössz hogy a valódi szex milyen.
Két dolog keveredik benned. Az egyik valós partnerrel jobb a szex - ha kívánod a partnered és nem csak "nalegyünktúlrajta" alapon csinálod. Ha majd szeretni is fogod, vágysz is rá, akkor fel sem merül benned ilyen kérdés. Az újdonság varázsa... vártál valamit, nem azt kaptad, persze hogy nem élvezted.
A másik... a nők többségének nincs hüvelyi orgazmusa, így neked sem. Semmi gond ezzel, ha értelmes, normális partnered van és segít abban hogy te is beteljesedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!