Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mindig jobb erzes a maszturbal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig jobb erzes a maszturbalas mint a szex?

Figyelt kérdés

6 partnerem volt eddig, azok kozul egyikkel se volt jo a szex csak kb az elso 3 alkalom amikor meg van az izgalom, az ujdonsag ereje...sokszor el se megyek, csak ha magamnak csinalom kizarolag akkor de neha a partner akivel vagyok akadalyoz benne(kiszaradok es nem tudom magam kielegiteni)

Keressek uj partnert vagy ez mindenkivel ilyen?

2021. febr. 13. 12:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Férfiként is szigorúan a farkam számára jobb a maszturbálás, úgy szorítom, ahogy akarom, tempó ahogy nekem jólesik, ha meg kell állni kicsit, akkor tudok szüneteket tartani, és akkor élvezek el, amikor akarok, és nem a párom igényeire kell kínosan figyelnem. Maga az orgazmust is jobban tudom kontrollálni a kezemmel, sokkal intenzívebb érzés. Viszont mindezek mellett a szexet nem kárpótolja semmi, ott nem az elélvezés a lényeg, hanem maga az együttlét, egymás testének az imádata.
2021. febr. 13. 14:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem azzal csinálod akivel kellene. Egy a szexben tehetséges partnerrel akibe ráadásul szerelmes is vagy sokkal nagyobb és sokkal erőteljesebb, mélyebb kielégülés érhető el annál mint amit magadnak tudsz okozni.Nem csak testileg hanem lelkileg is kielégülsz, de egyúttal fel is töltődsz benne. Míg az önkielégítés után, akármilyen jó is volt az, csak az üresség érzése marad. Én férfiként írom ezt, én ha a megfelelő nővel vagyok, vele ezerszer kielégítőbb érzés az orgazmus egy izzasztó szex végén mint amit magamnak tudok csinálni a kezemmel. Pedig el szoktam húzni vagy háromnegyed óráig magamnak is, és tényleg nagyot és erőteljeset is élvezek de mégsem olyan. Kell a nő ehhez, aki átölel közben, magához húz, az arcunk egymáshoz simul, érzem a puha testét az egyém alatt, így az igazi szerintem,ezt semmilyen maszturbációs techika vagy műpunci nem pótolhatja.
2021. febr. 14. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!