Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! Szerinted megéri prostituáltként dolgozni?
Őszintén, mit gondolsz kívülállóként?
Egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell kötött órában ébredni. Akár reggel 7, akár 11 óra tudsz felkelni.. teljesen kötetlen a "munkaidő".
További előnye a napi bevétel, ami 40e-100e változó.
Otthonról dolgozol, tehát úgymond nem kell kimozdulj és utaz busszal, metróval naponta órákat.
Hátránya, hogy sosem tudod éppen ki fog jönni.. lehet egy idős gusztustalan elhízott férfi, és vele is el KELL tölts szexuális kontaktusban 1 órát minimum (!) .. úgy mintha neked ez nagyon is tetszene.. (!!)
Nincs konkrét helyed a társadalomban, nincs nyugdíjad, nincs TB-d (hacsak nem fizeted magadnak), nem vagy bejelentve, tehát ergo munkanélküliként keresel sokat, amit ha elköltesz (kocsit veszel, lakás(oka)t, élvezed a pénz adta lehetőségeket.. stb.) nyílván szemet szúr az adóhatóságnak .. vagy nem (?)
További hátránya, hogy ugyan nincs konkrét beosztásod, de a nap legalább 8-10 órájában "rendelkezésre" kell állj.. tehát nem tudsz elmenni otthonról távolabbra, nem tudsz barátokkal, családdal kötetlen találkozni, mert valószínűleg éppen akkor fog hívni valaki, és elveszítesz egy klienst..
Hátránya még a betegségek, herpesz, gomba stb., akár (könnyen!) terhesség (elszakadt gumi stb.) esélye..
Mondanám, hogy akkor éri meg hogyha nagyon gyorsan nagyon sok pénzre van szükseg, de... ha utánagondol az ember akkor idő kell ahhoz mire kiépül egy ügyfelkör.
Nekem nem eri meg mert több hátranya van mint előnye - a te felsorolasod szerint is, de igazából meg tudnek sorolni egy halom hárányt: pl. veszélyes, előfordulhat, hogy házhoz kell menni, mentális és nemi betegsegekhez vezethet, elveheti a kedvet egy olyan tevékenysegtől ami az elet termeszetes része (a trauma vagy a rutin miatt), elítél a társadalom jelentős része (még az ügyfelek jelentős része is), emberismeretet, empatiát, és ügyesseget igenylő munka, de ebből a munka soran kizárólag anyagiak származnak és nincs passzív előny (mondjuk egy jó munkahelyi legkör, vagy különleges juttatás), es stb mert ezt a listat tudnám még folytatni...
Az előnyökhöz nekem viszont nehéz írni, de megpróbálom: ha valaki nimfomanias 2 legyet üt egy csapasra, gyors, "adómentes" bevétel, mindig van fix munkalehetőség, nem kell végzettseg hozzá... ... hát itt el is akadtam sajnos.
Az etikai vonatkozast direkt nem hozom fel mert az mindkét helyre illeszthető (előny mert örömöt szerez a kuncsaftoknak, hátrany, hogy sosem lát bele az etikai hátterbe, nem tudhatja, hogy a tevékenységgel milyen rendszert vagy háttérfolyamatot tamogat [pl. válás, helyi bűnözés]).
Nagyon kívancsi vagyok fogja-e valaki azt írni, hogy megéri, es ha igen akkor milyen érveléssel támasztják alá.
"nincs nyugdíjad, nincs TB-d (hacsak nem fizeted magadnak), nem vagy bejelentve"
Ez tévedés!
Magyarországon csak a kerítés illegális, a prostíció legálisan végezhető bizonyos szabályok között.
TEÁOR 9604
Egyéni vállalkozói igazolványban ez lesz a tevékenységi kör: egyéb személyi szolgáltatás.
Mi az, hogy "normális értékrend"?
Kínában a 70-es években aki nem kétkezi munkát végzett, azt mélységesen lenézték: mérnököket, ügyvédeket, orvosokat, tanárokat.
Úgy tartották, az nem munka, ha valaki egész nap egy asztalnál ül és egy papírra firkálgat, vagy a száját járatja.
Én képtelen lennék rá. Nekem a szex kapcsolaton belül történik, sose volt alkalmim sem.
Sosem lenne hozzá gusztusom, gyomrom és lelkem.
Én inkább élek átlagosan életem végéig mint hogy prosti legyek
15 - ugyan nem én írtam, hogy normális értekrend, de 1: az orvosokat soha egyetlen ország semmilyen tarsadalmi rétege nem nezte le, ők az ilyen "diplomas aktakukac" sztereotíipia alól mindig kivételt képeztek.
De itt nem is a közízlésről van szó, hanem arról a bizonyos belső etikai iránytűről.
Egy ügyvéd biztosítja a jogaidat, egy tanár atad neked letfontossagú készsegeket, egy mernök a társadalom számára hasznos technológiakat fejleszt ki, de egy prostitualt? Én azt írtam a 11-es válaszban, hogy örömet szerez, de ezt a fagyisautó sofőrjéről is el lehet mondani, csak köré nem telepszenek stricik, bűnszervezetek, meg otthon hazudó családapák.Minden szakmát lehet etikai vonatkozásban fikázni, de a legtöbb esetben beszélhetünk az előnyök-hátrányok egyensúlyáról, a szakma jó céljaról, es valamilyen gyakorlatról vagy szabályrendszerről ami igyekszik kiiktatni az immorális hatásokat. A prostitúciónál ilyen még Németországban sincs: sőt a prostitúció legalizálása óta odahurcolják a stricik a keleteurópában elrabolt lányokat és semmit nem tesz a rendőrség. Még az ügyfelet - aki direkt ezert utazott ki - is megtévesztik, hiszen egy prémium szolgáltatást hirdetnek számára, de szegeny nem tudja mihez kezeskedik. Másról is el lehhet mondani hogy ezikatlan (pl. Amazon) de ott legalább ra tudsz keresni a cégre, latod hogyan működik és felelősen tudsz dönteni, ebbeen az eesetben viszont szinte sose derül ki a turpisság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!