Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az orvos reszerol indokolt/szukseges volt, vagy szexualis zaklatas?
Munkaalkalmassagin voltam, ez mar nagyon sok eve tortent, csak azota kering bennem a sztori, es nem tudom, mit gondoljak rola. Senkinek nem beszeltem rola, valoszinuleg nem is fogok, csak arra vagyok kivancsi, hogy az ilyen normalis-e? Nem zavar amugy, csak kivancsi vagyok.
Szoval sima munkaalkalmassagin voltam, vernyomasmeres, ilyenek, es egyszercsak, mar epp tavozni akartam es a dokk megkerdezte hogy ha mar orr vagyok, megvizsgalja-e a melleimet mammografiasan. Mondom, miert ne, ugyhogy levettem a melltartot es engedtem nekk megvizsgalni. Mar nem is emlekszem ra pontosan hogy volt, egy ideig nyomkodta aztan keszem voltunk.
Nagy meretem van, DD-s.
Normalis, hogy egy uzemorvos mammografiat csinal, vagy csak meg akarta nyomkodni a melleimet? Masnak is van ilyen tapasztalata?
:D Komolyan erdekel.
Akkor voltam 22/L.
Ez nem így működik, hogy aki látott már mellet, az szexuálisan közönyössé válik és többé is tud hatni rá. Semennyire nem következik ez abból, hogy hány alkalommal látott már mellet és kiét, hogy később mennyire izgató számára. Ha így lenne, akkor 30 évesek már nem is akarnának szexelni, mert már szexeltek eleget, nem izgulnának fel a meztelen testre sokadszor, ilyen egyszerű lenne a logika. De még a hülye is tudja, hogy ez nem így van, mert nettó baromság.
Szexuális visszaélés: mammográfia során tapintással és röntgenfelvétellel vizsgálja meg a melleket a szakorvos.
Kb. 45 éves kor felett kezd indokolt lenni.
Itt a naívságodat kihasználva orvosi vizsgálatnak hazudva tapizta a melleidet. Annyi a szerencséd, hogy nem volt erőszakos, így nem okozott nagy törést benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!