Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy ki kellett volna húznotok, de annyira jó volt hogy inkább beleélveztetek? Mi lett belőle?
Oké. Benned van a sperma. Ez tök rendben van, bizonyítható.
Azt hogyan, hogy nem egyeztél bele?
Az erőszak bizonyítható. Hámsérülésekkel.
Hogy egy beleegyezéses aktusban te megengedted-e utólag a beleélvezést, avagy sem, azt senkinek nem fogod igazolni.
Az, hogy a beleélvezés miatt fel lehetne jelenteni a férfit, hatalmas butaság. Viszont, ha megszületik a baba, minden kétséget kizáróan meg lehet állapítani, ki az apa, és akkor elkerülhetetlen a gyerektartás.
Azért az érdekes gondolat, hogy lefekszem egy férfivel, tudom, hogy nincs gumi, de ha belém élvez, akkor szaladok a rendőrségre, bíróságra. Csak én képzelem, hogy mielőtt gumi nélkül szexre kerül a sor, megismerjük egymást annyira, hogy megbízhassunk egymásban?
Utolso egy tinitol sem lehet elvarni felelosseget.
Áldozathibaztatas amirol irsz.
Viszont nem ő csinalja fel a pasit hanem forditva..
18-as:
Én vagyok az aki a rendőrséget írta és jól lehúztátok.
Nyilván én nem jövök össze ilyen gyökerekkel mint a kérdező meg akik lehúzták a válaszomat, szerencsére még nem futottam bele ilyen embertelen gyökerekbe akikben egy csepp tisztelet sincs a nő iránt.
Feltételes módban írtam, hogy ha történne ilyen, ezt tenném. Mert az a férfi nem tisztel semennyire sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!