Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit szólnátok ha a nő az első beszélgetés alkalmával megkérdezné, hogy mekkora a farkatok?
21
Rendben, de cserébe viszont a nő csak akkor kérdezzen ilyet, ha előtte küld magáról meztelen 3 képet: egyet szemből, egyet hátulról, egyet oldalról.
A naracsbőrös segg, a lógó has, meg a gusztustalan szottyadt parizercsöcs ugyanúgy kizáró ok lehet a férfiaknak, mint a másik oldalon a kis f-sz.
1. Bármit kérdezhetne tőlem. Akár ezt is. Felnőtt vagyok, nyitott és nincs takargatnivalóm.
2. Érdekes lenne a számomra a csaj abból a szempontból hogy ennyire merész és nem gátlásos. Viszont felmerülne bennem hogy vajon jó-e neki a méretem vagy elégtelen-e. Ezt gyorsan meg is vitatnám vele hogy feleslegesen ne húzzuk egymás idejét.
3. Azt is megvitatnám vele hogy szimplán csak érdeklődik-e vagy ez valóban számít-e neki. Mert én is kedvelem a szép méretes C-s melleket de Milla Jovovich-ot se rúgnám ki csakmert alig van melle...
Élőben kitérő választ adnék talán utalnék rá, hogy nem nagy.
Cseten akár centiben is megmondanám.
Visszakérdeznék miért annyira fontos ez neki?
23:
Sok pasinak vannak bőven ilyen elvárásai. Lehet h neked is max nem tudatosul v nem vallod be....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!