Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit szólnátok ha a nő az első beszélgetés alkalmával megkérdezné, hogy mekkora a farkatok?
Figyelt kérdés
Akár élőben is, de a legtöbb esetben úgyis neten történik az első beszélgetés.2021. febr. 10. 10:09
11/29 anonim válasza:
Volt már rá példa, mert nagyon szűk volt és csak kisméretű férfival szerette volna össze jönni!! Kicsit még lepődtem választ sem tudtam igazán adni, mert nem az a méregetős fajta vagyok!!
12/29 anonim válasza:
Egyszer online egy "csaj" nálam ezzel kezdte, aztán persze kiderült hogy csaló, azt kamuzta hogy összetört a telefonja és ha veszek neki újat, akkor szexelünk, de persze rájöttem a jelekből hogy csaló, de gondoltam eljátszom a naivat, direkt azt mondtam neki hogy nehezen fogom megszerezni rá a pénzt, de lelkiismeretfurdalás nélkül végignézte volna hogy csakúgy háromszázezret elküldök neki...
13/29 anonim válasza:
Megmondanám, nincs miért szégyenkeznem.
Viszont dugás után ghost-olnám az ilyen hülye pitsát:D
14/29 anonim válasza:
Nagyon sok esetben volt hogy az első randin letesztelt. Csókolózás közben tapogatta a farkam. Mondani barmit lehet.
15/29 anonim válasza:
Megkérdezném,hogy ez miért fontos.
16/29 anonim válasza:
.. ha kizárólag csak szexre keresek valakit akkor ez természetes, és megmondom..az igazat, semmi extra magyar átlagplusz 1 cm..ha valamelyik félnek nem ok a dolog akkor legközelebb nem keressük egymást..de vannak alkalmi 1x bulis kapcsolataim, ott ez nem kérédés.. ha tartós valamelyik lány megtetszik, és járogatunk, akkor nagyon furcsálnám..
17/29 anonim válasza:
Vagy esetleg meg lehetne kérdezni, melyiket tudod hüvellyel megtartani? Virsli, kolbász, szalámi, esetleg kólásüveg?
18/29 anonim válasza:
Ha a neten kérdezi akkor arra gondolnék kamus pasi magát nőnek kiadva. Élőben még soha nem kérdezték meg, ha mégis előfordulna (nem túl valószínű) akkor annyit mondanék "neked pont megfelelő" és folytatnám a társalgást ugyanúgy tovább.
19/29 anonim válasza:
Nem gond, ha megkérdezi, egy férfival ellentétben nőnek látszik, hogy mekkora a melle, azt nem kell megkérdezni.
20/29 anonim válasza:
"Nem gond, ha megkérdezi, egy férfival ellentétben nőnek látszik, hogy mekkora a melle, azt nem kell megkérdezni."
Aha.
Pushup-melltartó, szóval ez már megdőlt.
Plusz, amit nem látsz, hogy lehet lógós tejes-zacskó csöcs, parizer-csöcs, striás csöcs.
Úgyhogy minimum egy csöcs-fotót cserébe küldjön, ha már a centikről érdeklődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!