Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy szűz lány értéktelenebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szűz lány értéktelenebb számotokra mint egy nem szűz lány?

Figyelt kérdés
Itt a 25 év alatti lányokra gondolok. Valamint leírhatnátok a véleményeteket arról, hogy ezt mikor kell szerintetek elmondani.

2021. febr. 9. 16:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Már kinőttem abból a korból, hogy hónapokig könyörögjek egy lánynak hogy hogy kibújón a bugyijából. Majd szenvedni hogy mikor hogyan férek bele... Inkább szeretem azt a hölgyet aki tudja mit akar. De azért nem olyan tág...
2021. febr. 11. 07:00
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

A szüzességből nem kell ekkora dolgot csinálni, ez nem egy betegség vagy rossz szokás vagy ilyesmi. Egy nő gondolja meg kivel fekszik le és főleg kivel elsőnek, de önnmaga miatt és szarja le mit gondolnak az agyhalott idióták.

Aki szűz az nem értéktelen sőt, de nem kell ebből ekkora ügyet kavarni, ennél sokkal fontosabb dolgok vannak ami két ember kapcsolatát meghatározza. Akit ez érint majd megtudja.

Aki lenéz egy lányt mert szűz, vagy aki lenéz egy lányt mert már nem szűz, mindkettő esetben selejtes beteg buta gondolkodásra vall. Nem lényeges kérdés. Én szívesen lennék szűz lánnyal de nem csinálok ügyet sem ebnből.

2021. febr. 11. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!