Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok mennyi nyalásra vágytok és ehhez képest mennyit kaptok?
Figyelt kérdés
Nyilván itt nem az egyedülálló nőkre gondolok. A ti kapcsolatotokban ez hogyan működik? Kort is írhattok, de nem muszáj. 23N2021. febr. 9. 15:09
1/10 anonim válasza:
Amikor kapcsolatban voltam megkaptam az igényeimet nyalás téren.
2/10 anonim válasza:
Sajnos kevesebbet kapok mint amennyit szeretnék.
3/10 anonim válasza:
Elég ritka, amit említettem is... Igazából én jobban örülök, ha kézzel kényeztet, akkor is, ha a csiklóról van szó, de néha jól esne, mivel én minden alkalommal orállal indítok.
4/10 anonim válasza:
Ameddig el nem elvezek , tobbnyire meg is kapom
5/10 anonim válasza:
Én sokkal többet kapok, mint amennyit kérek. Persze először megengedni nehéz, utána mar nem bánom ha csinálja:)
6/10 anonim válasza:
Hetente 2-3 alkalommal "kapom" és 1-2szer megyek el közben. Egy nyalás 20-30 percig tart.
7/10 anonim válasza:
Heti minimum 2-3x vagyok rá, de ennél sokkal többet kapok szerencsére.
9/10 ReGina... válasza:
Kevesebbet kapok minta amire vágyok.
10/10 anonim válasza:
Én meg többet nyalnék mint amire a barátnőmnek szüksége lenne😅😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!