Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak orális kielégítése?
Ismertek olyan férfit aki nem szereti ha orálisan elégítik ki? Vagy csak én vagyok fura?
Valahogy megalázónak tartom a nő szájába tenni. Mintha ez tiszteletlen,erkölcstelen lenne rájuk nézve. Azon kívül nem is érzem izgalmasnak. Viszont én jobban szeretek kényeztetni mint szexelni. Velem van a baj?
Igen, sajnos veled is probléma van, de ne aggódj, nem annyira nagy a baj.
Voltam régebben én is így, hogy megalázónak tartottam azt, hogy egy nőnek a szájába tegyem a péniszem. Úgy éreztem, hogy a nők kötelességből oráloznak, csak azért, hogy nekünk jó legyen. Ezért úgy gondoltam, hogy ez megalázó.
Egészen addig gondoltam ezt, amíg valaki el nem magyarázta, meg nem értette velem, hogy a nőknek ez ugyanolyan nagy élvezet, ugyanolyan jóleső dolog, mint nekünk a nyalás.
Nekik ez ugyanolyan fontossággal bír, mint nekünk az orális szex.
Ez fontos a teljes kielégüléshez.
Miután ezt megértettem, így már nem tartottam megalázás szerű dolognak a nők részéről az orális szexet.
Megértettem, hogy nekik ez ugyanolyan szükséges, mint nekünk férfiaknak.
Persze mindig van kivétel. Van nő, aki nem szereti, 🤷 de ugyanakkor férfiben is van olyan aki nem szeret nyalakodni. 🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!