Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mennyivel könnyebben mentek bele...?
Mennyivel könnyebben mentek bele egy kaland során az orálba, mint az aktusba? Miért könnyebb, ha az?
Miért nem könnyebb, ha nem az?
Ha kérhetem, légyszi írjátok meg hány évesek vagytok. Köszönöm 🙂
Nekem az oral egyenrangú a szexel
Tehát ha kalandozok akkor abban ugyanugy van minden mint egy kapcsolatban
Nem 14-es vagyok de
Nekem 3 kaland pasiból 3-szor volt aktus is, orál is. Anál a 3 kaland pasiból egyel, vele többszöri találka után. (Több szextali, de nem jártunk.) Bár nem ez volt a kérdés, csak mellékesen. Szerintem az akkor először és utoljára, mert ritka xar volt. De ki kellett, hogy próbáljam.
Máskülönben élveztem az orált is, normál szexet is mindegyikükkel. Ők is kinyaltak, tehát kölcsönös volt. Amit belém raknak, azt simán a számba is veszem úgy vagyok vele. Főleg, hogy engem nagyon izgat a szaga, az érintése, az íze, mindig úgy voltam vele, hogy meg kell kóstolnom. Ha meg orállal kezdünk, nincs az a jó isten, hogy ott abba is hagyjuk. :)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!