Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan, hogy egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy egy nő nem tudja elérni az orgazmust behatolással?

Figyelt kérdés

Bővebben: kizárólag pl. csikló ingerlésével tudja ezt elérni? Normális ez a jelenség?

El lehet valahogy érni, hogy behatolással is menjen, vagy egyszerűen van, akinél ez nem lehetséges semmiképpen? Ha igen, hogyan tudnám elősegíteni, hogy sikerüljön?

2021. febr. 8. 15:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Létezik, én is ilyen vagyok. Minden létező módon próbáltam, vibrátorral, párommal, de semmi eredmény. Mégcsak olyan se volt, hogy közel lennék hozzá. Szóval én ezt elengedtem, maradok annál, ami bevált, és nem görcsölök rá.
2021. febr. 10. 21:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!