Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak ha zavar az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha zavar az anyajegyem szex közben?

Figyelt kérdés
Van egy nagy anyajegy az alhasamon a szeméremdombom felett. Az orvos azt mondta hogy nem kell eltávolítani csak ha szeretném,de félek. Szerintetek undorító,hogy ott van? Mindig arra gondolok,hogy a partnerem szex közben ránéz és elmegy a kedve.
2021. febr. 8. 11:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha téged zavar, egy plasztikai sebész véleményét kérdezd.
2021. nov. 18. 22:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Én leszedetném. Mert ugyan nem undi...de undi. Na jó nem mind csak a legtöbb.
2022. ápr. 22. 16:24
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszenek, engem is zavarnak. Én is leszedetném, és magamról is leszedettem egy rakást.

Plasztikai sebész lézeres eljárással percek alatt eltávolítja, ír fel kenőcsöt, ami segít a gyógyulásban, és elég gyorsan begyógyul.

Pár éve csináltattam, akkor egy darab eltávolítása 12 ezerbe került Budapest belvárosában.

Ja és egyáltalán nem fáj, mert érzéstelenítik. Szóval se közben, se utána nem éreztem semmi fájdalmat.

De ez már tavalyi kérdés, remélem, már rég túl vagy rajta. Egyébként ilyenkor, tavasszal vagy ősszel a legjobb ezt megművelni, nyárra már nyoma se marad, és napozhatsz.

2022. ápr. 22. 19:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez a gyakori! Itt értékelhető eredményt nem kapsz. A nő nem egy segg, két csöcs, és pár anyajegy! Ha valaki megszeret az sem fogja érdekelni ha a puncidon, vagy a ciciden van! Még talán az sem ha a melled a hátadon lenne! :) (Tánc közben jól meg lehet simogatni! :) )
2022. ápr. 22. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!