Anyajegyet leszednek ingyenesen ha szimplán csak zavar?
Kisebb koromban leszedtek egy anyajegyet ami elrákosodhatott volna, most érdekelne hogy olyat is leszedethetek ami egyszerűen zavar és esztétikailag sem szép?
2 van a homlokomon, olyan mintha szarvacskáim lennének, egy a nyakamon ami picit kiáll és mindig belekapok fésűvel, illetve egy nagyobb a hátamon ami "lifeg" és ha vakarózom belekapok.
1, Nem a bőrgyógyász szedi le, hanem a sebész.
Amúgy ha azt mondod, hogy érzékeny/fáj akkor ajánlani fogja az eltávolítást. A nyakadon és a hátadon lévőre meg is van az indoklás.
2. vagy rögtön esetleg traumatológus, nem?
Az anyajegyek/szemölcsök egy jelentős részét bőrgyógyászati szakrendelésen belül leszedik.
Én csak annyit írnék ide,hogy anyajegyet sebészeten szednek, mivel kivágják.
Bőrgyógyász ecsetelni szokta a szemölcsöket, vagy lekap egy fibromat, de ezt se mindenhol. Én nem hallottam még olyat,hogy valaki bőrgyógyászaton kivágatott a borgyogyasszal anyajegyet.
Kedves kérdező, tb alapon nem szoktak anyajegyet leszedni,ha "zavar", azt csak magánban tudod leszedetni, azert meg ugye fizetni kell.. amit a 2.válaszoló írt, az jó ötlet. Mondd, hogy rendszeresen belekapaz, es sokszor fáj, viszket.. ha a bőrgyógyász nem ítéli veszélyesnek az anyajegyet, tudtommal akkor nem szedik le tb alapon.
Bőrgyógyászati klinikán vágtak ki több anyajegyemet is.
Ne okoskodjatok már! Volt ilyen helyzetben akármelyikőtök?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!