Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden fiú ki tudja a melltart...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden fiú ki tudja a melltartót egyből csatolni? Lehet egyáltalán elvárni tőlük?

Figyelt kérdés

2021. febr. 8. 06:18
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem megy neki és nagyon szerencsétlenkedik, akkor segíts neki. Hálás lesz érte.
2021. febr. 8. 07:22
 12/33 anonim ***** válasza:
78%
Nekem 1 kézzel is simán megy, minden probléma nélkül. Ha az ember tudja mit csinál, akkor nem is lehet baj.
2021. febr. 8. 07:39
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Vannak igazi rosszindulatú melltartókapcsok, és ha kicsit feazül az a melltartó, az maga a rémálom. Legalábbis egykézzel.
2021. febr. 8. 07:56
 14/33 anonim ***** válasza:
75%
Egy kézzel is megy mindig
2021. febr. 8. 07:58
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez szerencse függő is... :D Volt hogy csak megpöccintettem egy ujjal és már szét is ugrott... Máskor meg percek után szólt a párom, hogy elöl van a csat...
2021. febr. 8. 08:59
 16/33 A kérdező kommentje:

Összefoglalom:

Fiuk: csak hozzá érek és már kapcsolódik is ki.

Lányok: ez a pasik milyen bénák. mindegyik szenved vele. XD

2021. febr. 8. 12:36
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

“1 kézzel is simán megy”

Aha... nekem vannak olyan melltartóim, amikkel én magam is sokat szenvedek - főleg a pántnélkülieknél, ahol, ugye, fontos, hogy erősen tartsanak, és van, amelyiken 3-4-5 csatt is van.

Aki szerint mindegyik melltartót gyerekjáték kibontani, az csak szerencsés melltartókkal találkozott. 🤷🏻‍♀️

Egyébként én szeretem, ha a pasi veszi le rólam, úgyhogy mindig el is várom. :D Van, hogy bénáznak, de egyáltalán nem zavar, sőt kicsit izgalmas is, hogy “húzódik” az idő. :D

2021. febr. 8. 13:51
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Előbb-utóbb szokott sikerülni. ;)

Az a gáz, ha mondjuk még fél perc után is hátul tapogatózik, miközben elöl van a lényeg...

2021. febr. 8. 14:23
 19/33 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes, mert ezzel sok férfi szenved. Én meg ruhán keresztül kikapcsolom egy kézzel, tinikoromban ezzel szórakoztam a csajoknál, akikkel flörtöltem. Úgy látszik, nekem ez a tehetség jutott :)) 24f
2021. febr. 8. 16:53
 20/33 anonim ***** válasza:
32%
Minden lány egyből fel tudja húzni a gumit a barátja farkára? Most ez nagyjából ugyanaz a kérdés. Nyilván lehet gyakorolni előre, ha nagyon akarod, mert veszel egy műfarkat, aztán azon. De ha nem, akkor majd az első párod megmutatja, hogyan kell. Gondolom, nem fog megsértődni miatta. Meg te sem, ha a srácnak nem megy elsőre a melltartó kicsatolása.
2021. febr. 8. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!