Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket zavarja, ha a pasijuk felveszi a fehérneműjüket?
Figyelt kérdés
2021. febr. 8. 02:38
1/22 anonim válasza:
Kb. szétszakadna rajta, szóval igen. ;)
3/22 anonim válasza:
A sajátját nyugodtan felveheti, az enyémet inkább ne.
4/22 anonim válasza:
Ha az enyémet felveszi akkor szakitanek vele helyben
5/22 anonim válasza:
Igen főleg ha neki jobban állna mint nekem.
6/22 anonim válasza:
Hát ha nem szakítja el/teszi tönkre, nem, bár azt nehéz elképzelnem.
7/22 A kérdező kommentje:
Pedig biztosan állítom, hogy sok pasi van, aki mondjuk titokban, de felveszi a barátnője fehérneműjét.
2021. febr. 8. 07:59
8/22 anonim válasza:
Zavarna. Nem egy vásári majomra vágyom, hanem egy férfire.
9/22 anonim válasza:
Egyszer engedtem hogy felprobalja. Utana mondtam neki ha tangat akar hordani vegyunk neki ferfi tangat, de a bugyijaimat hagyja.
10/22 anonim válasza:
Ha az én fehérneműm jó lenne egy "férfira" az nagy baj lenne, de a pasim se lenne, az biztos :D
30N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!