Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megnéznétek a párotokat, ahogy mással szexel?
Figyelt kérdés
A pasim meg akarja nézni, ahogy a három jó barátommal négyesben csinálom.2021. febr. 7. 20:31
22/32 VandUwU válasza:
érdekes kérdés, de inkább nem ^w^
23/32 anonim válasza:
Egyszer nekem a párom(N) mondta, hogy szívesen megnézne egy másik nővel szex közben. Fenn akadt a szemem(nem lett belőle semmi). Elképzeltem és valószínű rohadt zavarban lennék! MÍG BE NEM SZÁL!
25/32 anonim válasza:
A hármasban benne lennék, imádom is ezt, volt is benne részem, ott volt, hogy csak figyeltem, ahogy dugják a párom😁
26/32 anonim válasza:
Milyen szisztéma alapján van pontozás? Megnézném azt is.
27/32 kisördög1 válasza:
KOnkrétan a Te "barátaiddal" ?MIért pont velük és mi lenne utána a barátsággal?
28/32 anonim válasza:
az talan nem menne, de a puncijat szeretem mutogatni masoknak
29/32 anonim válasza:
Nem! Ez nem normális dolog egy kapcsolatban!
30/32 anonim válasza:
Ha egy másik pasi doogná, azt nem nézném meg. Illetve ha ez bekövetkezne, onnantól kezdve nem volna a párom. Viszont egy második csajszit szívesen bevennék egy hármas buliba és elnézném, amint nyalják-falják egymást. Érdekes, ez nem zavarna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!