Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok megnéznétek egy srácot, ahogy egy dildóval masztizik?
Figyelt kérdés
Vagy ez számotokra visszataszító lenne?
Letapaszt a srác a földre egy dildót és azon lovagol.
2019. nov. 24. 12:22
1/11 anonim válasza:
Én megnézném, már csak kiváncsiságból is, mert még nem láttam olyat.
2/11 anonim válasza:
Ha így el tud élvezni, akkor igen
5/11 anonim válasza:
Mit keres ez a hetero kategóriában? Minek írtak ki ilyeneket ide?
7/11 anonim válasza:
Nem; nem érdekel egy vadidegen meleg.
L
8/11 anonim válasza:
Nem visszataszito csak éppen nem érdekel. Ugyanugy, ahogy az sem ha az utcán két kutya kefél.
9/11 anonim válasza:
5,7.
A hármasozással foglalkozó kérdések vajon miért szoktak hetero kategóriában lenni?
És hogy ez miért van? Mert a férfiaknak van prosztatájuk és azt az ánuszon keresztül lehet izgatni.
Látszik,hogy még kicsi vagy ha ezt a melegséggel párosítod!
Egy férfinél indokoltabb az anál mint egy nőnél akinél ott semmi sincs.
F.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi 9-es, igen én is pontosan ezért szoktam így masztizni mert sokkal nagyobbat lehet tőle élvezni :D
És 100%-ban heteró vagyok pasihoz sose volt közöm
2019. nov. 26. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!