Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk ti járnátok olyan lánnyal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti járnátok olyan lánnyal, aki most 18 éves, de 13 éves korától aktív nemi életet él? 18/l

Figyelt kérdés
2021. febr. 7. 17:33
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
91%
Az hogy te a fél falunak megvoltál csupán szórakozásból az nem azt jelenti hogy más lánynak ne lenne értelmesebb elfoglaltsága mint f*szról f*szra járni
2021. febr. 7. 18:57
 32/45 anonim ***** válasza:
10%

Volt olyan hasonloan falusi csajom aki 11 evesen vesztette el. Kamaszok voltunk mar mikor osszejottunk, tehat nem en vettem el neki.

Mostani fejjel is azt mondom, hogy igen osszejonnek vele, csak tobb perverzitast, extremitast vinnek bele. Az ilyen csajoknak kell a szexualis szorakozatatas, a valtozatossag. Amilyen hamar lehet ki kell abbol a kozegbol szakitani es itt a fovarosban benevelnem egy mocskos kis sub szukanak, aki azzal dug akit megengedek vagy hozok neki.

2021. febr. 7. 19:06
 33/45 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem, ha össze jössz valakivel ne mond el neki, hogy 5 évig az volt a hobbid, hogy megbasszon az egész falu😂😂

Gec és akkor az ilyen fiatalon elhasznált lányok nem értik, hogy miert nincs rendes kapcsolatuk...Keresitek az értéktelen jampi gyerekeket az értéktelen életetekben🤮👏🏻

2021. febr. 7. 19:25
 34/45 anonim ***** válasza:
16%
Engem kifejezetten izgatna a mocskos múltja, mondjuk nekem itt Bp-n nem kéne a falubelijeinek a képét nézegetni. :D
2021. febr. 7. 19:27
 35/45 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy sokan voltak. Eleve alig vagyunk a faluban.
2021. febr. 7. 19:27
 36/45 anonim ***** válasza:
85%

"Én sok kapcsolatot elfogyasztottam, de eddig sosem sikerült hűnek maradnom. Ez van."

Tehát valaki végiglovagoltaq a falut kapcsolatban és gyerekként tette mindezt. Hát így nem. Elősször arra gondoltam, hogy aki 13 éves kora óta nemi életet él, ribizli. Aztán belegondoltam, hogy lehet 13 éves korától kapcsolatban volt és végig kapcsolatban tette. Hát nem ilyen a kérdező.

2021. febr. 7. 19:32
 37/45 anonim ***** válasza:
88%

Az, hogy 13 évesen vesztetted el, az a te dolgod, meg úgyse lehet változtatni rajta, ez nem zavarna.

A jobbra-balra kefélgetés meg hűtlenség már igen.

2021. febr. 7. 19:41
 38/45 anonim ***** válasza:
0%

És minden módon sexeltel már

Oral anal punci ?

2021. febr. 7. 19:42
 39/45 anonim ***** válasza:
14%
Igen. Soha nem érdekelt előtte mi volt, csak az hogy amíg velem van addig mi lesz.
2021. febr. 7. 20:39
 40/45 kyoman ***** válasza:
26%

Igen. Nem zavar ha korán kezdett szexuális életet élni.

44F

2021. febr. 7. 22:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!