Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti járnátok olyan lánnyal, aki most 18 éves, de 13 éves korától aktív nemi életet él? 18/l
Figyelt kérdés
2021. febr. 7. 17:33
21/45 A kérdező kommentje:
Mert itt semmi más szórakozási lehetőség nincs.
2021. febr. 7. 18:04
23/45 anonim válasza:
Hát ígynem. Nem látnám biztosítottnak azt, hogy hozzám hű leszel.
24/45 anonim válasza:
Önmagában ez nem jelentene problémát.
De veled kizárt, hogy kezdenék.
Az, hogy 13 évesen kezdted, kicsit ugyan korai, de önmagában nem jelent semmit. Ettől még simán lehetnél jó társ.
Az, hogy úgy váltogatod a pasikat, mint más az alsógatyát, illetve hogy számodra a hűség az valamilyen science-fiction, na, ezek a dolgok azok, amik miatt előbb herélném ki magam, mint hogy veled, vagy hozzád hasonlóval kezdjek.
Az pedig, hogy te az életben a dugáson kívül semmit nem tudsz értékelni, olyan személyiségre enged következtetni, akihez én nem szívesen kötném magam, még ideiglenesen sem.
25/45 anonim válasza:
sport, zene, olvasás, akár számítógépezés?
26/45 anonim válasza:
Figyelj... egy párkapcsiban nem érdemes nézni azt hogy hánnyal, hányszor volt. Ha valaki szeret az elfogad. Én járnék vele, feltéve ha nem 0-24 b...ni akar
27/45 A kérdező kommentje:
Igen, igen. Egy 16 éves lány szombat este csakis arra vágyik, hogy olvasson.
2021. febr. 7. 18:26
28/45 anonim válasza:
Falu ribcsijének lenni tényleg szórakoztatóbb.
30/45 A kérdező kommentje:
Most is annyi vagyok, a 16 ot arra értettem, hogy egy kamaszlány szombaton nem olvasni szeretne.
2021. febr. 7. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!