Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, aki alkalmazza azt a technikát szexelésnél, hogy az első elélvezést szándékosan "elrontja", tehát nem ad ki magából mindent, hogy bírjon második menetet is?
4es
Na hát nálam pont fordítva van, az a baj...
Mi ezt szoktuk és amúgy jól működik
Ha nagyon fel vagyok izgulva, és érzem h most pár perc alatt elmennék, akkor kézzel csinálja és ruined orgasm. Utána egyből mehet a szex és elég sokáig bírom.
Egy baj van a ruined orgasm-mal h menet közben mindig meggondolom magam és kérem h mégse legyen az. Mert amúgy utálom. De "szerencsére" nem nagyon szokott megkönyörülni rajtam a barátnőm. Végülis én ötletem volt, szóval így jártam..
6os
Igen, de ettől mégjobb lesz a második élvezés, nem?
Nem segít... az ejakuláció nem tudatos reflex, ha elindul a "folyamat" a szervezeted teszi a dolgát szépen ütemesen összehúzódnak a gátizmaid és úgyis kipréselik ami ott van, csak a saját élvezésed rontod el. Illetve akár el is szoríthatod hogy semmi se jöjjön - ettől még az erekciód csökkenni fog mert tökmindegy mennyit élvezel attól a PDE-5 még termelődni fog automatikusan akár 10 nagy lövés akár 2 csepp jön ki. Újra felállni meg akkor fog amikor a PDE-5 lebomlik, vagy a "vágyszint" meghaladja annak a hatását.
A korai magömlésre ez sajnos nem gyógyír, erre csak egy megoldás van: az önkontroll megtanulása, máshogy nem megy.
8as
Köszi a választ, valószínüleg neked van igazad. De sajnos semmilyen mértékben nem tudom kontrollálni, csak ha állandóan megállok, lassítok, de szex közben a nőt ezzel az őrületbe lehet kergetni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!