Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Punci nyalás közben a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Punci nyalás közben a párom azt mondja, hogy a csiklóját csak puszilgassam, ez normális? Hogy lehet igy elevezni? Dirket gyengén nyaltam neki, de csak puszit kér rá. Másnál is van ez így?

Figyelt kérdés
2021. febr. 6. 13:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy nő teste sokkal többet igényel, mint egy férfié, és ez az idővel változik is. A jelenlegi 7 éves kapcsolatom alatt eleinte élveztem az orális együttléteket, de ez mostanra megváltozott. Sokkal erőteljesebb élményt nyújt, ha a párom a kezét használja, vagy ha a csiklót egyáltalán nem ingerli. Egy kapcsolatban akkor lesz jó a szexuális együttlét, ha van kommunikáció. Egy egyéjszakás kaland alatt teljesen más, mint egy párkapcsolatban, mivel mások az igények is. Aki komoly kapcsolatban él, az inkább az odafigyelést igényli és agyban azt társítja az érzelmekkel. Sok nő akkor lesz képes a csúcsra jutni, ha az agya is képest biztonságban érezni magát.

Teljesen rendben van, hogy neki csak puszit kell adni és azt tanácsolom, hogy érdeklődj, hogy mi esik neki jól. Ha Ő élvezi, akkor kárpótolni is fog érte, szóval Te is jól jársz! :)

2021. febr. 6. 13:48
 12/19 anonim ***** válasza:
93%

Fogadj szót!!!

Én is azt tenném a heteskének... :)

2021. febr. 6. 14:45
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Bölcs tanács:))
2021. febr. 6. 14:56
 14/19 anonim ***** válasza:
92%
En meg utalom a nyalast, mindig a partnereim elveztek. Ne haragudj, en meg a kozosulestol tudok elelvezni.
2021. febr. 6. 15:14
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy voltam #14. Túl érzékeny, "sehogy sem jó, hagyjuk már és inkább d.gjunk". Aztán találkoztam 'valakivel', és kiderült, hogy én igazából megőrülök érte, ha olyasvalaki nyal, aki tudja, hogy engem hogyan kell. Neki is hónapokig tartott rájönni, de utána...... Százcsillagos volt, amit adott.
2021. febr. 6. 15:21
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

#13:

Mennyire? ;)))

2021. febr. 6. 16:35
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

#16 Teljes mértékben. Kétség sem férhet hozzá: mindig a "megrendelő" igénye a döntő:D

De szerintem ne offoljunk.:)

2021. febr. 6. 16:46
 18/19 anonim ***** válasza:
82%
2# én kifejezetten utálom, ha valaki szívja, rossz érzés
2021. febr. 6. 22:19
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Engedj neki mert jajj lesz lehet. :D
2021. febr. 6. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!