Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális hogy nem vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy nem vagyok kíváncsi a szexuális életére?

Figyelt kérdés

Vonzódunk egymáshoz de sosem jártunk vagy feküdtünk le. Nem akartuk elrontani a barátságot.

Most évek után összejönni látszik valakivel és lefeküdtek egymással. El akarta mesélni miket csináltak, de nemet mondtam.

Szemrehányta, hogy nem lehet velem megbeszélni pedig jóban vagyunk. :(

2021. febr. 4. 22:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Normális vagy, csak szimplán nem érdekel, hogy más mit csinál az ágyban. Engem érdekelne, de ettől függetlenül nem ítélhetünk el emiatt.
2021. febr. 4. 22:09
 2/13 anonim ***** válasza:
73%

Normális, engem sem érdekel hogy a szomszéd Józsi bácsi hogy búbolja az asszonyt, sem hogy a kollégáim mit csináltak hétvégén. Te viszont nem ezért nem akarod hallani mert féltékeny vagy és rosszul esik.

Bro' ezt k.vára elbaltáztad!!! Ott volt a lehetőség az orrod előtt csak magadnak sem merted bevallani hogy sokkal jobban vonzódsz hozzá mint ahogy azt magadról gondoltad. Te meg hagytad hogy szépen elússzon. Hallgasd szépen végig, támogasd, segítsd és ha szerencséd van akkor utána szedd össze a tökeidet is!

2021. febr. 4. 22:13
 3/13 A kérdező kommentje:
*Nem én nem akartam összejönni vele, hanem ő velem. Nem tehetek róla.
2021. febr. 4. 22:20
 4/13 anonim ***** válasza:
84%
Nem lehet, hogy még mindig érzel valamit iránta? Nem szeretnéd, hogy féltékeny legyél.
2021. febr. 4. 22:22
 5/13 anonim ***** válasza:
88%
#3-as az más... akkor azon törpölj hogy tudod átfordítani a dolgot. Amúgy meg ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel, ne legyél lelki szemetesláda hogy a vállaidon sírja ki magát de utána már pattan is a következő fickóra. Aki így tesz az végtelenül önző is egyben, nem törődik a te érzéseiddel, szóval jobb is hogy nem jöttetek össze!
2021. febr. 4. 22:23
 6/13 A kérdező kommentje:

De érzek iránta, de ez hosszú sztori.

Ő max szexet ajánlott volna, sosem akar párkapcsolatot. Én meg azt akartam.

Emiatt nem feküdtünk le sose.

A másik is csak ürítésre kell neki, semmi több.

2021. febr. 4. 22:24
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
És hány évesek vagytok?
2021. febr. 4. 22:26
 8/13 A kérdező kommentje:
30 körül, plusz-mínusz
2021. febr. 4. 22:27
 9/13 anonim ***** válasza:
88%
És te vagy a férfi?
2021. febr. 4. 22:32
 10/13 anonim ***** válasza:
88%
Hát én sem lennék arra kiváncsi hogy a barátom másokat hogyan ápol...
2021. febr. 4. 22:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!