Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rá lehet venni egy lányt hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rá lehet venni egy lányt hogy kicsit "mocskosabb" legyen szex közben?

Figyelt kérdés

Kb ugyanaz a 2-3 póz ismétlődik folyton. Semmi újításban nincs benne, hiába kérlelem. Vagy Ő van felül, vagy én, esetleg 10-ből 1-szer van kutyapóz is. Semmi más!

Van valami "titkos" módszer amit nem ismerek és rá lehetne venni a lányt hogy legyen egy kicsivel bevállalósabb?

2021. febr. 6. 11:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Mondtad már neki, hogy lenne erre igényed? Konkrét dolgokat utasított vissza? Vagy csak több pózt szeretnél kipróbálni? Az utolsót nem hinném, hogy visszautasítaná, jó móka is lehet. De kezdeményezheted te is! Vagy egyszerűen közölheted vele finoman, hogy szeretnéd, ha vadabb lenne szex közben.

A kommunikáció fontos.

2021. febr. 6. 11:42
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha hajlamos rá és izgatja őt is akkor igen. páromnál is így volt. Tud ő is perverz lenni. Ami a hálóban zajlik az ott is marad. Úgy vagyunk vele. 😉😉😉
2021. febr. 6. 11:42
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Beszéltek is egymással?
2021. febr. 6. 11:43
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Rávenni sehogy.

Esetleg kihozni belőle , ha van benne ilyen.

Akivel romantikusan szexelek és szeretem is, azzal nekem sem igazán megy a vadulás.(de dolgozom rajta, és unalmas azért nem szoktam lenni.:) )

2021. febr. 6. 11:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ilyen beállítottságú akkor sehogy sem fogod tudni rá venni. Próbálj vele kommunikálni!
2021. febr. 6. 12:33
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Kihozni kell, nem rávenni. Kommunikáció.. beszélgessetek róla, hogy ki mit szeret és jussatok kompromisszumokra. :)
2021. febr. 6. 12:53
 7/13 A kérdező kommentje:
Mivan ha nincs mit belőle kihozni?
2021. febr. 6. 13:02
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tovább kell lépni.
2021. febr. 6. 13:04
 9/13 anonim ***** válasza:
54%

Te 14 éves vagy? Rávenni???

Befordítod a neked tetsző pózba, kap 2 finom pofont, és rakod keményen.

2021. febr. 6. 14:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Dumáljátok meg.
2021. febr. 6. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!