Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal lányok, kinek van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányok, kinek van apakomplexusa és van hozzá megfelelő partner is?

Figyelt kérdés
BP, 55 F

2021. febr. 6. 10:54
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Nekem azt hiszem az van. A hivatalos barátom velem egykorú, de van egy kapcsolatom 43 éves férfival. 18/l
2021. febr. 6. 11:12
 2/7 anonim ***** válasza:
72%

Nem volt még kapcsolatom idősebb férfival, de tetszenek a 40 körüliek. De találkoztam már 50-essel is akivel el tudtam volna képzelni ezt-azt.

21/l

2021. febr. 6. 11:36
 3/7 anonim ***** válasza:
64%

Nekem is tetszenek az idősebb ferfiak, de még nem szexeltem velük. Mivel jelenleg van velem egykorú párom nem valószínű, hogy ez mostanában megtörténne. :D

22/N

2021. febr. 6. 11:47
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Lehet jelentkezni 😂40/F
2021. febr. 6. 11:56
 5/7 anonim ***** válasza:
80%

24 éves vagyok jelenleg, a párom 36, és 6 éve együtt vagyunk. Mindig az idősebb férfiak tetszettek, mert érettebb vagyok a koromnál érzelmileg és valahogy a bizalom egy idősebb férfi felé vonzóbbá teszi azt az embert. Persze ez változó, de a korombeliekkel nem tudnám magamat elképzelni.

Sőt, a férfi a korral sármosodik.

Volt egy tanárom a középiskolában, 18 évvel volt idősebb. Mára már őszes lett a haja, de nagyon fitt és az arca kicsit ráncosabb lett. Meglehetősen szívdöglesztő! :P

2021. febr. 6. 14:15
 6/7 anonim ***** válasza:
15%
Sosem fogom ezt megérteni...
2021. febr. 18. 09:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem is kell.
2022. márc. 29. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!