Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha tegnap este sok sör után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tegnap este sok sör után könyörögtem húgom barátnőjének szexért amikor itt volt nálunk akkor azt hogy lehet jóvá tenni?

Figyelt kérdés
Meg mondtam neki legyen enyém örökké meg ilyenek. Nagyon mérges rám mindenki. Eddig is én voltam a hülye a családban aki mindent elbsz kirúgnak mi mindenhonnan. Stb. Most nagyon lecseszett mindenko és utálnak. Reggel arra keltem a húgom egy parnaval pufol engemet. Nem tudom elfogadni hogy még barátnőm sincs és ezért akarok inni sokat. Semmi se megy.

2021. febr. 6. 10:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
31%
Nezd a jó oldalát, ennél jobban nehéz elsz megalázkodni.
2021. febr. 6. 22:57
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Húsz év alatt nem látom ezt akkora tragédiának. Ez a kor arra való, hogy kitapasztaljuk a határainkat, hülyeségeket csináljunk és begyűjtsük az érte járó pofonokat. Ilyen kaliberű dolgokat én is elkövettem, a csemetéim is rendre megjárták ezt az utcát. Ennek ellenére vezető beosztású, rendes emberek lettünk. Nem azt mondom, hogy ez az álmaink netovábbja, de mindenesetre sokkal jobb, mint motoron ülve feszegetni a határainkat.
2021. febr. 7. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!