Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hetero férfi mondhat olyat, hogy este nagyon megdugta a barátnője?
Figyelt kérdés
2016. júl. 3. 20:57
2/8 anonim válasza:
Igen. Ha felcsatolhatóssal megdugja őt a barátnője, attól még hetero, nem?
4/8 anonim válasza:
Műpénisszel, amit a barátnője dugott fel neki. Ez nem a másik nem iránti vonzódás, hanem egy perverzió, egy fétis. Ami csak létezik a világon, mindenhez köthető egy perverzió, ne legyünk már szűk látókörűek.
5/8 anonim válasza:
van,amikor a lány többet mozog közben mint a srác....nem erre értette esetleg?
6/8 anonim válasza:
A prosztata a férfiak G pontja.
Én el nem tudnám képzelni másik pasival a szexet semmilyen formában sem, de még a felcsatolhatós is eléggé perverz nekem, de ha egy nő az ujjával prosztatamasszázst csinálna nekem, az nem lenne ellenemre.
7/8 anonim válasza:
én örülnék, ha ilyet mondana a férfi
legalább tudja az ember, h történt is valami
ja és ezt nem kell szó szerint érteni, hogy megdugta
8/8 anonim válasza:
Szerintem ezt úgy értette, hogy inkább a nő irányított, és hogy nagyon heves volt. Mi ebben olyan hihetetlen? Miért kell rögtön a legdurvább felcsatolhatós seggbedugásra gondolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!