Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális-e, hogy egy 6 hónapos kapcsolatban kb nulla szex van?
A barátommal 4 hónapos randizgatas és alapozás után összeköltöztünk. Ennek 6 hónapja, és én a nagy szerelem hevében igényeltem hogy csokolgassuk egymást, a randim szexeket, sőt az állandó szexeket. Lehet túl nagyok az elvarasaim. De mikor 4 hónapig minden flottul megy és 300%-on égünk rossz volt aza hirtelen változás.
Állandóan fáradt volt, heti nagyon max 2 szex. És én szóltam neki, hogy ez zavar.
Aztán egyszer hozzám vágta hogy túl sok vagyok, így vissza vettem azóta havi1-2 szex van. Mindig van kifogás, viszont nem gondolnám hogy meg csal. Aztán ki tudja.
De érdekelne a véleményetek.
Egyébként 25-23 évesek vagyunk..
Nagy a baj! Más a libidó szintetek. Ha nincsen szervi baja, pl nem áll fel, hiába ingerled, akkor orvos, psziológus, stb. Régebben jó volt vele, nyilván azért költöztettek össze. Milyen egyébb oka lehet, a munka miatti fáradságon kívül? Gondolkodtál ezen? Miért nem kíván egy ilyen fiatal bika? Miben vagy benne? Nedvesedsz rendesen? Könnyen èlvezel? Masztizzál előtte, a puncis ujjadat néha kélyesen nyald meg. Erre biztos beindul. Ujjítsál be valamit! Szexi fehérnemű, borotvált, illatos punci, kellemes esti borozgatás, TV nézésnél búj oda hozzá és simogasd a farkát. Ha semmi nem hoz eredmény, akkor nem illetek szexuálisan egymáshoz. Költözz el. Keres mást, akár innen is.
Milyen gyakran szeretnéd, ha lenne szex és milyen hosszú legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!