Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális-e, hogy egy 6 hónapos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális-e, hogy egy 6 hónapos kapcsolatban kb nulla szex van?

Figyelt kérdés

A barátommal 4 hónapos randizgatas és alapozás után összeköltöztünk. Ennek 6 hónapja, és én a nagy szerelem hevében igényeltem hogy csokolgassuk egymást, a randim szexeket, sőt az állandó szexeket. Lehet túl nagyok az elvarasaim. De mikor 4 hónapig minden flottul megy és 300%-on égünk rossz volt aza hirtelen változás.

Állandóan fáradt volt, heti nagyon max 2 szex. És én szóltam neki, hogy ez zavar.

Aztán egyszer hozzám vágta hogy túl sok vagyok, így vissza vettem azóta havi1-2 szex van. Mindig van kifogás, viszont nem gondolnám hogy meg csal. Aztán ki tudja.

De érdekelne a véleményetek.

Egyébként 25-23 évesek vagyunk..

2021. febr. 6. 01:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A szerelemért felelős hormonok fél-két év alatt lebomlanak. Ha pedig ez megtörténik, a libidó s kárát látja. A barátodnál eljött ez az idő, már csak a megszokás tartja melletted.
2021. febr. 7. 10:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagy a baj! Más a libidó szintetek. Ha nincsen szervi baja, pl nem áll fel, hiába ingerled, akkor orvos, psziológus, stb. Régebben jó volt vele, nyilván azért költöztettek össze. Milyen egyébb oka lehet, a munka miatti fáradságon kívül? Gondolkodtál ezen? Miért nem kíván egy ilyen fiatal bika? Miben vagy benne? Nedvesedsz rendesen? Könnyen èlvezel? Masztizzál előtte, a puncis ujjadat néha kélyesen nyald meg. Erre biztos beindul. Ujjítsál be valamit! Szexi fehérnemű, borotvált, illatos punci, kellemes esti borozgatás, TV nézésnél búj oda hozzá és simogasd a farkát. Ha semmi nem hoz eredmény, akkor nem illetek szexuálisan egymáshoz. Költözz el. Keres mást, akár innen is.

Milyen gyakran szeretnéd, ha lenne szex és milyen hosszú legyen?

2021. febr. 8. 08:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de én 54 éves nő vagyok és a férjemmel hetente minimum 4-5-ször szeretkezünk nagyon ritka ha előfordul, hogy el marad. De annak lehet látni érezni az okát pl: megfáztam és lázas vagyok. Én 30 évi házasság után nem mondom meg őse nekem, hogy sok vagy nekem. Jól érezzük magunkat együtt. De nyíltan megbeszéljük és egyeztetjük, hogy ki milyen programot szeretne. Az, hogy ilyen fiatalon sok vagy neki az durva mert ilyen fiatalon az a normális, hogy a pároknál inkább keveslik az együtt töltött időt. Szerintem hagyd amit ő mond üres kifogás.
2021. febr. 8. 17:09
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális sajnos próbálj meg vele beszelni lehet van valami gondja az élet más területen és ez nyomja a lelkét
2021. febr. 8. 17:31
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Homokos
2021. okt. 12. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!