Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ma szexeltem a munkahelyemen és rá 5 perce bejött a főnök észrevehette?
Barátommal csináltam pár perc volt az egész nagyon siettünk, jobb kedvünk lett.
Mikor be fejeztük kb 5 perc múlva bejott a főnök és olyan furcsa volt félek hogy észre vette.
Hát lehet
miután olyan pontosan leírtad a munkahelyedet, hogy milyen helyiségben is volt ez az egész, biztos pontos választ fogunk tudni adni. nem mindegy, hogy egy laborban vagy egy ikea áruházban dolgoztok-e.
Persze! Kamerán látta kozben..
Csak nem szállt be, mert nem akart téged leszégyeníteni..:D
1. opció: projektáltál. ( = Arra gondoltál, amit te gondolnál a helyében, és hogy most ő is biztosan azt gondolja)
2. opció: szexszag volt, így kiszimatolta a tényállást
a szexszag tényleg lehet. az orr hamar megszokik bármilyen szagot, ti már nem éreztétek ezért, de ő akkor lépett be, ezért ő érezhette.
csomizhatod a cuccodat és nézegethetsz a neten új állásokat
Az én munka helyemen volt olyan, hogy egy alkalmilag összejött párocska a kamera előtt szexelt, csak ők nem tudták, hogy van ott kamera. :D
A férfit kirúgták azonnal.
A nőt nem.
Na vajon miért nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!