Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell elképzelni, hogy a hüvelyben milyen érzés a behelyezett tárgyak közti feszület élvezeti értéke?
Esküszöm, ezen gondolkodom pár hete, hogy hogyan tudnám megragadni, hogy mitől másabb egy ekkora vagy egy akkora faroktól elmenni.
Még nincs meg a tuti modell a fejemben erre.
Valami olyasmi lenne szerintem, ami a rugalmassággal függ össze - mint például egy gumigyűrű, ami viszonylag szoros, de van némi "játéktér" benne. Amíg egy bizonyos mértékig nyújtjuk csak (vagy addig sem), addig az számít, hogy odabent a g-pontot mennyire találja el a makk, és / vagy a csiklót mennyire kellemesen sikerül ingerelni.
Ha a "gumigyűrű" rugalmassága alaposan kihasználásra kerül, akkor bármiféle mozdulat nélkül, önkéntelenül elindul egyfajta ráfeszülés - pulzálás a nyomás/feszítés miatt, ami hatalmasat lendít azon a bizonyos izgalmi görbén. (hiszen az orgazmus is reflexszerű izomösszehúzódások sorozata).
Számomra ilyen - akinek máshogy van, az írja le lszi a saját teóriáját.
(és a pénisz vastagságáról szólt a sztori, csak hogy elkerüljük a félreértéseket)
Feszület? Biztos?...:D
("Belémállt a feszület, Maúni...KA!") :)))
"Ugye te is hallottál arról, hogy az izgalmi állapot függvényében a hüvely elég rugalmasan tud tágulni?"
Igen hallottam, de pont ez okozza a frusztrációt mert ettől olyan megfoghatatlan, hogy most 2 cm átmérő is izgató lehet, de 4 illetve 5 cm is.
És ezért van ez a sok péniszméret kérdés. Mi pontosan a kielégítő méret tekintetében.
Mert lehet egy 5 cm-es 23 cm vastag vibrátor lehet annyi nem izgató személy nélkül, mint egy 13 cm hosszú 4 cm átmérőjű forró lüktető fasz, de valakinek ez is kevés mert pl csak 16 cm-től izgató.
Ez szerintem mindenkinek más, alapból a női hüvelyek nem egy méretben jönnek. Hosszra nem annyira jelentős az érzés, a vastagság számít inkább.
Illetve izgalmi álapottól is függ,mivel annak fügvényében tágul a hüvely(hosszban, szélességben is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!