Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, normàlis ha nekem 22 évesen 11centi?
Nekem 11 évesen 22 centi, az gáz? :D
Komolyra fordítva a szót, 11 cm az átlag alatti, de van akinek csak 3-4-5 cm-es szerszáma van.
A 11 centi még éppen az a határ, amivel egy nőt azért boldoggá lehet tenni, persze itt azért már benne van az is a dologba, hogy van nő aki elvből nem élvezi a szexet 15 cm alatt. De ez esetben olyan nőt kell keresni magadnak, aki nem a mérettől teszi függővé az élvezetét.
Nekem sincs hatalmas szerszámom, azért 11 cm-nél nagyobb, és van feleségem, és teljessen rendben van a szexuális életünk stb...
Normálisnak normális, az egy dolog, hogy átlag alatti, de senki sem fogja elovenni a vonalzot és lemérni, hogy hány centi pontosan.
Az együttlétben nem csak a farkad mérete számít, az is nagyon fontos, hogy hogyan ingerled/kenyezteted a másik testét, akár ruhában is.
Egyébként meg a vastagság többet tud számítani, mint a hosszúság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!