Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális az, hogy ha szingli vagyok akárkit megdugnék csak nő légyen és ápolt? 38/F
Figyelt kérdés
Még a kor sem számít vagy a kinézet, csak legyen ápolt. Imádok szexelni és kielégíteni nőket, nem csak üríteni.2021. febr. 4. 09:34
1/15 anonim válasza:
Szerintem szánalmas és kétségbeesett, de ki vagyok én, hogy ítélkezzek?
2/15 A kérdező kommentje:
Miért szánalmas? Nem vagyok kétségbe esett sem, csak szeretek szexelni és imádom a nőket, nem értelek... :)
2021. febr. 4. 09:40
3/15 anonim válasza:
Az, hogy szingli vagy és szereteted a kölcsönösen odaadó szexet teljesen normális és semmi baj sincs egyikkel se. Na de hogy mindegy, csak nő legyen? Hát ez a része eléggé kétségbeesett és cseppet sem normális, ha engem kérdezel.
4/15 anonim válasza:
Igen normális és tetszik a hozzáállásod! L 😘
5/15 anonim válasza:
Nincs ezzel baj, ha a szexuális éhség eluralkodik, bármi megtörténhet.
6/15 A kérdező kommentje:
Szerintem amíg normális a Nő és a lelke is tetszik, van kémia, akkor nem értem miért kellene lemondani róla...
2021. febr. 4. 09:47
7/15 anonim válasza:
Szex igényel kielégíted.lelked:nem.
8/15 A kérdező kommentje:
Nem csak ürítek, szeretkezem, ami jót tesz a léleknek. Ezt sokan keverik... de megint nem a szerelmeskedéssel összekeverendő.
2021. febr. 4. 10:31
9/15 anonim válasza:
normális, van az a kiéhezettségi állapot, hogy mindegy ki és hogy. Szerintem csak az a gáz, hogy 38 évesen is itt vagy.
10/15 A kérdező kommentje:
Miert lenne gaz? Mibol gondolod, hogy nem volt meg komoly kapcsolatom? Szerintem az a gaz, ha valaki boldogtalan egy kapcsolatban es nem tesz ellene semmit. Voltam hazas, Menyasszonyom is volt, van egy fiam. Ismeretlenul nem kellene itelkezni. De amugy nem veszem magamra, mindenkinek lehet velemenye, csak ismeretlenul nem kene kijelenteseket tenni. ☺
2021. febr. 4. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!