Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális az, hogy ha szingli vagyok akárkit megdugnék csak nő légyen és ápolt? 38/F
nem azt mondom, hogy nem normális, hogy elvált vagy és van egy fiad, sőt, még menyasszonyod is volt a házasság mellett, inkább szerintem az a gáz, hogy 38 évesen annyira ki vagy éhezve, ennyi tapasztalat mellett, hogy nem válogatsz, csak ápolt és punci legyen.
Én amióta házas vagyok egyszer sem éreztem azt, hogy bárkit, bárhol, pedig nekem is volt már 1,5 év szexmentesség, amikor problémás terhesség fent állt. Nekem az évekkel az igényeim nagyon is feljebb mentek és sokkal jobban kritikusan nézem a lányokat.
Azon kívül 35 évesen vagyok annyira fitt, jóképű, magabiztos és férfias, hogy lássam a környezetemen, hogy tetszem a nőknek.
Nyugi én is ilyesmi vagyok mint Te,csak egy évvel öregebb😀
Nekem is van gyerek stb,volt asszony,külföldön dolgozom,nem kiéhezett vagyok de egyenlöre szabadon akarom kötöttségek nélkül élni az életem,és nem félek attól hogy késöbb nem lesz komoly kapcsolatom ismét.
Ráérek...
Addig is akivel tudok szexelek,és pont ugyanez..legyen ápolt,és kémia legyen..
Teljesen rendben van szóval hajrá!
Nyilván nem az otthonkás-mackónadrágos 65 éves Bözsi nénire gondolt nagy pocakkal, kis bajusszal....
Mint írta, kell a kémia is.
Szerintem nincs baj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!