Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez tényleg így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez tényleg így van a barátnőmnél, igazat mond?

Figyelt kérdés
Sokszor van hogy csak ő elégít ki engem (ő szeretné így) mert azt mondja hogy ő egy több orgazmusos szex után általában min. egy hétig a szexet sem kívánja, persze azért van. Általában hétvégén van egy hosszú, gyengéd szex, amitől nagyon sokszor elmegy. Aztán hét közben pedig csak gyors mentek, szopás, ilyesmi, ha én elmegyek akkor abba is hagyja és nem folytatja magának, vagy megkér hogy hagyjam abba (ugye attól függ ki dolgozik). Azt mondja ez olyan mint mikor megkívánod a csoki fagyit, megeszel 4 gombócot tejszínhabbal, mindennel, és megint hetekig nem kívánod. Van akinek ugyan ilyen a barátnője? 26F

2021. febr. 4. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Igen, sok férfinak van olyan partnere, akinek kisebb az igénye. Nem optimális, mert egyrészt az egyoldalú szex nem az igazi, másrészt nem biztos, hogy mindig lesz annyira kedves, hogy örömet okoz neked.
2021. febr. 4. 15:16
 2/4 mantis religiosa ***** válasza:
83%
És ez az idő előrehaladtával csak kevesebb lesz. Ne tervezz vele hosszú távra!
2021. febr. 4. 16:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Kisebb az igénye, ennyi.

Ettől még lehet jó kapcsolat, főleg ha ő megérti hogy neked több az igényed, és kb. "önzetlenül" kielégít (mert szeret)

2021. febr. 4. 17:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is ilyen nő vagyok, és ez ellen nem igen lehet tenni. Kevesebb az igény, viszont ennek is meg van a pozitív oldala: a kevesebb szexuális együttlét nagyon élvezetet eredményez.
2021. febr. 6. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!