Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Közelednék egy lányhoz, de az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közelednék egy lányhoz, de az elsőző barátja magas volt és biztos jó nagy lehetett neki azt szokta meg ha most az enyémet meglátná sokkolná?

Figyelt kérdés

Most egy 195 cm es sportos serdülőnek tuti van egy 19 cm.

Nekem meg csak 15 cm és vékonyka. 165 cm vagyok

Elhajtana egyből vagy fintorogna? Magában nevetne?

2021. febr. 3. 22:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, az én barátnőmnek is az előző barátjának elég nagy volt állítólag, de balfasz 3 perces ember volt, csak magával foglalkozott szex közben, így sok öröme nem volt a másik félnek. Velem viszont még ugyan fröcsögős orgazmusai vannak csikló izgatás nélkül csak behatolással is, szerintem abszolút nem számít, hogy kivel volt dolga előtted, ha annyira jó dolga lett volna mellette nem lenne az exe ezt tartsd szem előtt...
2021. febr. 3. 22:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez igaz, köszi! Bízom magamban hogy a lányt megnyerném de ha a srachoz mérem magam akkor testileg alulmaradok. De nem is ez a lényeg.
2021. febr. 3. 22:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A magasság és a péniszméret nem függ össze.

Illetve a péniszméret és a női orgazmus nagysága/mennyisége sem.

2021. febr. 3. 23:30
 4/8 he84 ***** válasza:
100%
A 15 cm-es teljesen átlagos, semmi baj vele és jobb esetben a kisebb méretekkel sincs baj. Ha az adott lányt, avagy nőt te érdekled és nem csakid a lenti részed, ha eléggé érett és nem kényes, akkor nem lesz gond. Ne más férfiakhoz hasonlítsd magad, mert az soha nem jó.
2021. febr. 3. 23:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm.
2021. febr. 4. 00:01
 6/8 anonim ***** válasza:
91%

Semmi köze a péniszméretnek a testmagassághoz, a fickójának valószínűleg ugyanúgy 15 cm körül van.

Nem ezért fog "elhajtani" (amúgy sem érdekli a nőket a farokméret a pasik csinálnak belőle ekkora hiúsági kérdést) hanem ha elhajt akkor inkább azért mert te 165 és nem sportos, a fickója meg 195 és sportos. Ja és már bocs, mert a pasijának biztos van kisugárzása, fellépése te meg egy besz.ri fickó vagy aki már az előtt feladja a harcot, meg sem próbálja hogy egyáltalán elkezdené. Mégis hogy akarod felszedni??? Odaállsz elé olyan riadt szemekkel mint aki kiherélésre indul vagy mi? Bro' ez nem szexi...

2021. febr. 4. 02:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
1-es kell egyet értenem. Nem a méret számít a nőknek hanem az hogy mennyi törödőst odafigyelést kap tőled. Én barátnőmnek is volt egy 2 méteres pasija óriás brével de mondta hogy nagyon rossz volt a szex vele mert önzőzött folytón, csak az érdekelte hogy ő elélvezzen, előjáték nulla. Nem ez számít !
2021. febr. 4. 09:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy magas volt, és hosszú pénisze is volt.
2021. márc. 12. 07:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!