Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon ez miért indított be?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ez miért indított be?

Figyelt kérdés

Önszorgalomból járok egy volt tanárnőhöz latinra. Már gimiben is kívánatosnak tartottam. Most 46 éves. Nem bombanő, de szépek a lábai, konkrétan a lábfejei.

Munka után volt az óra, sietett haza és nem volt ideje tusolni. Meseszép, testszínű harisnya volt rajta. A konyhaasztalnál ültünk, ott tartotta és éreztem egy enyhe savanykás lábszagot. Iszonyúan állt tőle a farkam. Direkt leejtettem a tollam az asztal alá, hogy nézhessem a harisnyás lábujjait, talpait és amilyen közel tudtam, hajoltam és uhhh. Fenséges savanyú illatot árasztott a harisnya. Észrevette rajtam, hogy kész vagyok, azzal magyaráztam a vörösödést, hogy hirtelen hajoltam le, megszédültem.

Ez mi?

2021. febr. 3. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Màr megint te vagy? Kis szerencsètlen, nincs jobb dolgod?
2021. febr. 3. 16:03
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
Tévedés! Te már korábban megszédültél és úgy is maradtál!
2021. febr. 3. 16:08
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
Te nem a lábszagra gerjedsz, hanem arra, hogy idegesíted az oldal látogatóit. Hogy ez mi? Pszichés zavar.
2021. febr. 3. 16:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Üdv újra, Mr Savanyúlábszag! 😂
2021. febr. 3. 16:14
 5/6 anonim ***** válasza:
52%

Az én làbam is szagolgathatod 😊

Bár van egy kis köröm, és làbgombám :((

Remélem nem zavar 😊🙈

2021. febr. 3. 16:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem elég hamar rá fog ő jönni, hogy nem véletlen volt az a lehajolás. Két lehetőséget látok:

A, vagy kivág, mert nem ezért van, hogy élvezkedj;

B, vagy büntiből, ha hibázol a tanulás közben, az orrodhoz dörgöli:).

2021. febr. 3. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!