Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Részegen elküldtem a tanáromna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részegen elküldtem a tanáromnak a péniszem mi lesz most?

Figyelt kérdés
Messengeren küldtem el neki mire kijózanodtam kiakartam törelni de már látta azt írta rá ő ezzel nem dicsekedne nagyon szégyellem magam váltsak iskolát megfog buktatni ezek után?
2021. febr. 3. 15:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%
Egy haverod küldte el szivatásból a telefonodról, nem is a te farkad van a képen.
2021. febr. 3. 16:26
 12/16 anonim ***** válasza:
95%
" 6/11 A kérdező kommentje: 18 éves vagyok érettségire készülök" Érettségi??? No attol még messze vagy.
2021. febr. 3. 16:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha ez komoly akkor epic fail :D
2021. febr. 3. 18:18
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen lazán vette ("ő ezzel nem dicsekedne"), akkor nem hiszem, hogy szankcióktól kell tartanod.

Ha kiakad akkor azt más hangvételű üzenetben közli.

Egyébként meg ilyen esetben másnap az az első, hogy mented a menthetőt, és kézzel lábbal megpróbálod kimagyarázni magad, a fentebb említett módokon és nem az, hogy törlöd magad.

Bár nem ismerem a facebok törlés utáni maradványait.

Ha törlés után nála az üzenet feladójaként nem a te neved, hanem "törölt fehasználó" szerepel akkor már csak ő tudja, hogy te küldted, de nehezebben tudja bizonyítani mások fel. legfeljebb korábbi levelezésekkel).

Ha a profil törléssel a beszélgetés is eltűnik akkor még annyit sem.

Megbuktatni pedig nem emiatt fog.

2021. febr. 3. 18:46
 15/16 anonim ***** válasza:
84%
Nos ha ez igaz, hatalmas marha vagy, én jót röhögtem :D Bármi amit próbálnál tenni, majdnem biztos hogy hasztalan lenne, bár szerintem az a legjobb, ha bevallod az igazat. Mondd hogy részegen f@szságokat művelsz, ott a bizonyíték az elküldött képen. Azt is mondd neki hogy emiatt nem akarsz más országba költözni, s hogy bocsásson meg. :D
2021. febr. 3. 19:50
 16/16 anonim ***** válasza:
49%
Mutasd, mit kuldtel neki!?
2021. febr. 4. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!