Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem a férfi tanáromnak?
Figyelt kérdés
Még múlt héten reggel elkéstem és véletlenül más terembe mentem és nyitottam be. És neki ott volt óraja, aztán mondtam hogy "elnézést" erre azt mondta hogy "itt is maradhatsz" és mosolygott.
18/L
2019. szept. 16. 15:07
1/8 anonim válasza:
Lehet bukásra állsz abból a tárgyból amit ő tanít és rád férne a gyakorlás.
3/8 anonim válasza:
LOOOL
Nem hiszem el hogy ennyire butuska vagy! Tréfa oszt' ennyi! Inkább kínjában mondta ahelyett hogy kiröhögött volna.
4/8 anonim válasza:
Átlag 30 év körüli férfiaknak simán tetszik eléggé a 18 körüli csajok harmada, középső harmaduk is valamennyire. 18 körüli lánnyal ennyi jópofaság ma még Magyarországon belefér. 10-20 év múlva már valószínüleg nem...
5/8 anonim válasza:
Valószínűleg csak tréfálkozott, nem akart "letolni" mindenki előtt (nem is lett volna értelme, nem kell a diákot mindig mindenért leszidni, "büntetni").
Ha tetszel is a tanárodnak a bankettig nem fog semmit csinálni (de lehet utána sem).
7/8 anonim válasza:
Jesszus, ez semmi. Csak jófej volt, poénkodott kicsit.
8/8 anonim válasza:
Mondta volna azt, hogy húzz az anyádba? Az jobb lett volna? Remélem nem kezdesz el nyomulni rá ezek után, csak szimplán kedves akart lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!