Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, tényleg ilyen gyakran...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tényleg ilyen gyakran csaljátok meg a párotokat?

Figyelt kérdés

Itt az oldalon rengeteg olyat olvasok hogy leirjak lanyok/nők hogy hogyan csalták meg a párjukat és úgy beszélnek róla mintha ez egy teljesen hétköznapi és természetes dolog lenne.

Nem gondolom azt hogy lánynak ezt súlyosabb elkövetni mint fiúnak, viszont mivel én fiú vagyok és lányokat keresek, a lányok viselkedése jobban érdekel és jobban megérint.

És amióta ilyeneket olvastam itt, ha látok pl egy szép csajt, egyből az jut eszembe hogy megcsalna, meg hogy hogyan csalna meg, stb.. es nagyon rossz erzes.

Es mielott valaki azt hinne hogy azert mert magambol indulok ki leirnam hogy soha nem csaltam meg senkit es nem is akarok.

2021. febr. 3. 10:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
72%
Én nem tudnám megcsalni pl.
2021. febr. 3. 12:35
 12/12 anonim ***** válasza:
40%

Én nem hiszek a monogám kapcsolatokban, így nem is törekszem rá. Aki elfogadja ok, ha nem, pá. Van helyette tíz másik jelentkező.

24L

2021. febr. 3. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!