Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tényleg ilyen gyakran csaljátok meg a párotokat?
Itt az oldalon rengeteg olyat olvasok hogy leirjak lanyok/nők hogy hogyan csalták meg a párjukat és úgy beszélnek róla mintha ez egy teljesen hétköznapi és természetes dolog lenne.
Nem gondolom azt hogy lánynak ezt súlyosabb elkövetni mint fiúnak, viszont mivel én fiú vagyok és lányokat keresek, a lányok viselkedése jobban érdekel és jobban megérint.
És amióta ilyeneket olvastam itt, ha látok pl egy szép csajt, egyből az jut eszembe hogy megcsalna, meg hogy hogyan csalna meg, stb.. es nagyon rossz erzes.
Es mielott valaki azt hinne hogy azert mert magambol indulok ki leirnam hogy soha nem csaltam meg senkit es nem is akarok.
Van, aki megcsalja, de szerintem férfiak közt is kb ugyanannyi az arány.
Ne így állj hozzá, hogy tuti megcsalna, elég sok hűséges ember él a földön. :) Amúgy meg ne vedd készpénznek, amiket itt olvasol, honnan tudod mennyi az igazságtartalma?
Gerinctelen emberek voltak és lesznek is mindig sajnos.
Ez személyiség kérdése, nem kinézeté. Attól hogy van egy szép barátnőd és mondjuk sokaknak tetszik nem jelenti azt hogy megcsalna. A megcsalás elhatározás kérdése. Ugyanúgy egy kevésbé jól kinéző nő is megcsalhatja a párját.
Én soha nem csaltam meg senkit, nem azért mert nem lett volna kivel hanem mert senkit sem alázok meg ezzel, ha rossz a kapcsolat inkább megpróbálom megoldani vagy pedig szakitok.
4-es, igen valoban nem a kinezet hanem a szemelyiseg kerdese, ebben igazad van.
5os, en is sok hasonlot hallottam, ez nem a szandekos aljas megcsalas mert szakitott vele egybol. Es szerintem ilyen altalaban az instabilabb erzelmu emberekkel tortenik meg. Meg az is lehet hogy a kapcsolataban nem volt rendben minden.
Az a helyzet, hogy a fiatal korosztályban a nők már hajlamosabbak a félrekúrásra:
5ös vagyok
Igazad van, nem a legjobb példát írtam, csak ez a legfrissebb példa a fejemben. De számos olyan példát is tudok, hogy félrelép a csaj, közben hatalmas bűntudata van a pasijával szemben, és vele akar maradni, de közben a másiknak sem tud ellenállni. Most férfiként kicsit túlzásnak tűnhet, hogy valahol megértem őket, valóban nagyon elítélendőnek tartom a dolgot. De egyből leribhancizni meg khurvázni emiatt a lányt, az sem megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!