Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm barátnője ma megnézte, ahogy kiverem a farkam. Ez megcsalásnak számít?
Figyelt kérdés
2021. febr. 3. 02:58
21/28 anonim válasza:
Én is megnéznék egy lányt, ahogy masztizik.
22/28 anonim válasza:
Magyarul nem az van , hogy titokban és véletlenül látott meg ... hanem ott és akkor konkrétan arra a másik lányra izgultál fel .. sőt talán épp te magad kérted legalább nézze végig ?
Szerintem ez gáz .. és nemcsak tőled a barátnőd “ kedves “ barátnőjétől éppúgy nagyon gáz !!! 🤨
23/28 anonim válasza:
Szerintem te egy féltékeny és önző lány vagy, utolsó :D
25/28 kisördög1 válasza:
Úgy látom sosem tudjuk meg hogy is történt...Lehet csak a fantázia szüleménye ez is..
27/28 anonim válasza:
Csak akkor az ha a barátnöd elött cumizna le :D viszont ha a seggébe csempészed a lompost cumiztatás helyett az cuckold :D
28/28 anonim válasza:
Dolgok, amik soha nem történtek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!