Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Billie Eilish szexi?
Figyelt kérdés
Lehet sokan nem értetek velem egyet, de én nagyon szexinek és izgatónak találom. A mellei is jók.2021. febr. 2. 19:58
1/20 anonim válasza:
Nem rossz csaj egyébként csak felvett egy design-t PR-t amit a menedzsere mondott neki. Most ezzel fut be, nem a szöszi, ártatlanka vagyok / bombázó csaj style-al ami a '90-es éveken, 2000-res évek elején volt "menő".
2/20 Igen, én vagyok! :) válasza:
Szerintem hányinger a stílusa. Amúgy kellemes arca van, testre meg semmi különös.
3/20 anonim válasza:
Számomra nem. feltűnősködő durcás kislány beütése van, némi papagájjal és férfias vonásokkal keverve.
4/20 anonim válasza:
A csajok odavannak érte. A legtöbb tini leszbinek és kislány biszexnek csorog rá a nyála, de szerintem betegesek a klippei és nem jön be, unszimpi.
5/20 anonim válasza:
Arca ocsmány. Mellei jók. Segge nem tudom. Összkép - 280
7/20 anonim válasza:
Szerintem nem néz ki rosszul, a stílusát leszámítva, de mint ahogy előttem is írták nem biztos hogy sok beleszólása van ebbe. Az arca szerintem kifejezetten szép, a teste is rendben van. A zenéjével annyira nem szimpatizálok mert nem az én stílusom de attól függetlenül a hangja is jó.
8/20 anonim válasza:
Nem.
18 évesen már úgy néz ki, mint egy telifosott szemetes-zsák, mi lesz ezzel 10 év múlva??
10/20 anonim válasza:
Szerintem sokkal jobb "alapanyag" mint amilyennek latjuk. Eleg csak megnezni az első klipjet(Ocean Eyes) , igaz meg csak 13 volt akkor, de szerintem latszik hogy sokkal jobb lehetne ha nem ilyen lenne a stilusa.
Es az is teny hogy nem az a nadszal vekony tipus, de a ducitol is messze van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!