Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kapcsolatban élő nők s lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban élő nők s lányok , volna olyan összeg , amiért képesek lennétek megcsalni a párotokat ?

Figyelt kérdés

#tanti
2021. febr. 2. 18:48
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

19.

Nos valóban talán ha 100 - vagy inkább 1000 - 1 pár mondana nemet talán , nagyon kis eséllyel egy ilyen mérvű ajánlatra , főleg a mai helyzetben .

Én is ha tippelnem kellene , ara tippelnék , hogy a párok 99% a igent mondana hasonló ajánlatra , sokan habozás nélkül !

Csak egyszer kellene vétkezniük , de örökké biztosítva lenne az életük s jövőjük anyagi szempontból !

Ha bele gondolunk , hogy vannak luxus nők , akik vendégenként kb: 20 -30 000 ért adják oda testüket , óránként akkor nem is kell csodálkoznunk . Igaz , mi most párokról beszéltünk .

Biztos vagyok abban , hogy még a legvallásosabb s leghűbb párok is , megfontolnák ezt a döntést ! De könnyen lehet , hogy ezek a párok is , kísértésbe esnének és igen lenne a vége .

2021. febr. 2. 23:45
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan elgondolkoznék rajta. De fontos hogy vonzalom is legyen.
2021. febr. 2. 23:49
 23/31 A kérdező kommentje:
Igen én is fontosnak tartom a vonzalmat ,, de szerintem ha egy idős férfi lenne az ajánlat tevő és egy gyönyörű , fiatal lány az "áldozat , akkor is a lányok többsége , simán belemenne akár a barátja , párja tudta nélkül is , ha valóban extra nagy összeg lenne a tét !
2021. febr. 3. 00:02
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen egy extra nagy összegért szerintem bárki bele menne még ha tagadja akkor is.
2021. febr. 3. 00:05
 25/31 A kérdező kommentje:
Igen , szerintem is bele menne , szinte biztosan .
2021. febr. 3. 00:08
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

"egy egészséges ember pedig ..."

Ne jelents ki ilyet! Ha már említettük a tisztességtelen ajánlatot: az a film is arról szólt, hogy ugyan belementek, mert hát mégiscsak egy éjszakáért cserébe egy boldog élet; csak éppen utána fel is kellett dolgozni, és majdnem el is váltak.

Szóval az emberek nem egyformák, értékrendek különböznek.

2021. febr. 3. 09:54
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
jesszusom, megcsaljátok a párotokat aztán kaptok bizonyos összeget és azt gondoljátok, hogy a másik fél azt mondja, hogy oké legalább van lóvé? szánalmasak vagytok, ha a nőm ilyet tenne velem és hozna haza x összeget egy ilyen után úgy rúgnám kifele, hogy a lába nem éri a földet, melyik a fontosabb a boldogság vagy a pénz? ennyi tartás ne legyen már bennetek, de komolyan
2021. febr. 3. 10:11
 28/31 A kérdező kommentje:
Nyilván a boldogság fontosabb , de a boldogsághoz kell a sok pénz is !
2021. febr. 3. 23:43
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
#28, már akinek
2021. febr. 4. 11:09
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

" a boldogsághoz kell a sok pénz is"

Közkeletű tévedés. Annyi pénz mindenképpen kell, hogy ne jelentsen problémát, de sokszor ez meglepően kevés. A félreértés az, hogy magas az életszínvonal, amire vágyunk. Ahhoz sok pénz kell, valóban.

De ez egy másik sztori... :)

2021. febr. 4. 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!