Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok jobban izgat titeket,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok jobban izgat titeket, ha egy farok lankadtan viszonylag nagyobb Vagy abszolut nem számít akár 2cm is lehet lankadtan a lényeg hogy állva mekkora?

Figyelt kérdés
2021. febr. 2. 10:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Ne akarja már megmagyarázni senki, hogy egy lánynak jobban bejön, mikor lankadtan gyerekméretű, viccesen kicsi a farok, mint egy tisztességes, lankadtan is hosszú és vaskos pénisz. Optikailag hatalmas különbség. És hagyjuk ezt a dumát, hogy csak állva látod, együttélésnél már nem így van.
2021. febr. 2. 16:32
 12/15 anonim ***** válasza:
85%

Állva kell a nagy - és (!) kemény.

Számomra nagy csalódás volt az, amikor valaki menőzött vele, hogy neki mekkora (épp mielőtt az alsója lekerült volna, tehát nem ezzel szedett fel) és egy átlagosnál nem sokkal termetesebb farok volt ott, ami részemről egyébként patent lett volna - de soha de soha nem volt neki kőkemény, ha magának verte, akkor sem - de mindig elélvezett így is. Én viszont nem...

Nem csak a méret számít, nagyon nem.

2021. febr. 2. 16:45
 13/15 anonim ***** válasza:
85%
Az, hogy lankadtan is nagy, nem sok köze van ahhoz, hogy nem keményedik meg rendesen (tudom, terjengenek ilyenek a neten, de nem igaz).
2021. febr. 2. 16:49
 14/15 anonim ***** válasza:
71%
Én sem törvényszerűségként hivatkoztam rá - hanem mint olyan élményre, ami miatt számomra aztán végképp érdektelen, hogy lankadtan mekkora. (egyébként a saját tapasztalatom alapján gyakoribb az, hogy az alapból nem túl nagy farkak lesznek betonkemények mereven - az korántsem biztos, hogy igazán nagyok is, de van példa erre is, arra is. Ahogy én is voltam már együtt "úristen ez mekkora!!?" méretű, nagyon kemény farkú pasival is)
2021. febr. 2. 16:53
 15/15 anonim ***** válasza:
21%
Nekem van hogy 2 centire összemegy lankadtan. Állva 14 cm
2021. aug. 18. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!