Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem durva velem szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem durva velem szex közben a párom?

Figyelt kérdés
A párom nem durva velem szex közben, pedig kértem már tőle, hogy kicsit legyen keményebb és durvább. Vágynék arra, hogy tényleg durván csinálja. Szerintetek, hogy lehetne rávenni? Vagy inkább keressek mást ehhez?
2021. febr. 2. 06:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%

Ha nem olyan a szex mint amilyenre vágynál és élveznék akkor keress másr mert nem fog működni hosszú távon úgysem.

Sajnos nekem sem volt még olyan pasival dolgom aki igazán dúrván elbánna velem.

2021. febr. 2. 06:47
 2/13 anonim ***** válasza:
95%

Lehet azért, mert neki kívűl esik a komfortzonáján ez a dolog, nem szeretne veled így bánni, vagy egyszerűen ő így szereti csinálni.

Mindenesetre ülj le vele, és beszéljétek meg. Mond meg neki, hogy erre vágysz, hogx igazán élvezni tudd a szexet. Vagy kérd meg, hogy legalább próbápjátok ki, és lehet meg neki is tetszeni fog.

2021. febr. 2. 07:06
 3/13 anonim ***** válasza:
92%

"Vagy inkább keressek mást ehhez?"

Na akkor gondolom dúl a szerelem és fontos a számodra...

Szegény srác..

2021. febr. 2. 07:46
 4/13 anonim ***** válasza:
28%
Szívesen segítek a durva szexben ;) írj privit!
2021. febr. 2. 07:46
 5/13 Williamspear ***** válasza:
90%

Mi az a határ amikortól már számodra kemény a szex?

Milyen elemek vannak benne?

Ugyanis ezt mindenki másként értelmezi...

2021. febr. 2. 07:47
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
Próbáld megbeszélni vele, csak találtok kompromisszumot.
2021. febr. 2. 07:49
 7/13 anonim ***** válasza:
15%
Én vállalom
2021. febr. 2. 08:10
 8/13 anonim ***** válasza:
89%
Na megjöttek a "sosem kapok nőt, ezért mindegy, csak pina legyen típusú emberek" :D
2021. febr. 2. 08:15
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

nem egyszerű durván szexelni, ha nem ilyen az alapvető beállítása a pasinak. Persze lehet tanulni, hamar megy, de vannak pasik, akiknek kellemetlen durvának lenni. (ez bármikor változhat, a legtöbbször életstílus és korszaktól függ)

Ha mondjuk egyszer kicsit durvul és látja, hogy te mennyivel jobban élvezed és emiatt élvezetesebb az egész szex, akkor az a hullámvasút már elindult.

2021. febr. 2. 08:38
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én csajom is kérte, hogy dugás közben verjem el a fenekét, de én is csak finoman csináltam még eddig, pedig utána szokta mondani, hogy jobban kellett volna, sok csaj élvezi ezt.
2021. febr. 2. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!