Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex pasimmal nem volt igazi a szex?
Nemrég szakítottam és eszembejut hogy mi soha nem csináltuk 69ben, soha nem ültem az arcára, soha nem nyalt ki hátulról, soha nem volt vele orgazmusom hiába kértem ezekre a dolgokra. Ennyire nem figyelt rám? Nekem ő volt az első a szexben. Kár egy ilyen pasit hiányolni?
21/l
Lesz ennél roszabb is.
Ez egy közepes értékű kapcsolat volt. Ilyenből 12 egy tucat
Szerintem ezeket kérni sem kellene.
Így nem vesztettél vele, majd lesz olyan aki örömmel kényeztet.
Hát elso kapcsolatod... csodakat olyankor még nem kell várni. Olyan is van aki pl ezekre az 5. Pasi utan jon rá. Rá se ránts
Lesz ez jobb is ;) fel a fejjjel fiatal vagy
Gyorstüzelő volt legalább??
Nekem olyan volt az első, nem is élveztem soha a szexet..
Jól látod, ilyen pasinál - aki tojik arra te mit szeretnél, ha kéred akkor sem csinálja - egy percig se sajnáld hogy pattintottad. Egy valamit sajnálj csak: a vele eltöltött időt. A következő kapcsolatodnál ha normális pasit fogsz ki azt fogod bánni miért nem dobtad ki hamarabb az önző kis pötsd és vontad meg magadtól a jót, hagytad magad szenvedni.
Tanulj viszont az esetből: kerüld azokkal a jellemvonásokkal rendelkező pasikat akiken az önzőséget, az önteltséget látod mert valseg. az ágyban is ugyanolyanok lesznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!